Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Vdj+ Mikro + TS3

Skibol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Mam pewien problem ponieważ chciałbym na ts odbywać tak jakby transmisje z pozdrowieniami i puszczać muzke, używam miks stero żeby muzyka leciała, a jak chce coś powiedziec to musze w ustawieniach zmienić na mirko, Moje pytanie to jak zrobić żebym mógł puszczać muzyke i mówic np pozdrowienia i jak mówie to przycisza muzyke a jak juz nie mówie to leci głośniej?
Opublikowano

Polecam Ci Virtual DJ (wersja 8). Prosty w obsłudze, przejrzysty a także posiada funkcje puszczania muzyki wraz z mówieniem (wszystko dostosowujesz). Jeżeli zaś nie uciągniesz VDJ, to pozostaje wbić na 2 identyfikatory. Wcześniej musisz pobrać Virtual Audio Cable dla bota, bądź tym Miks Stereo (nie wiem jak to jest jeżeli chodzi o Windows 8+). Na tym gdzie mówisz ustawić speaker'a i podczas "pozdrawiania" muzyka się ściszy, do czasu puszczenia klawisza.

@.HEAVEN.

Jeżeli chodzi o granie poza VDJ efekt jest dobry, a wciskanie głupot nie jest dobrym rozwiązaniem.

Opublikowano

Polecam Ci Virtual DJ (wersja 8). Prosty w obsłudze, przejrzysty a także posiada funkcje puszczania muzyki wraz z mówieniem (wszystko dostosowujesz). Jeżeli zaś nie uciągniesz VDJ, to pozostaje wbić na 2 identyfikatory. Wcześniej musisz pobrać Virtual Audio Cable dla bota, bądź tym Miks Stereo (nie wiem jak to jest jeżeli chodzi o Windows 8+). Na tym gdzie mówisz ustawić speaker'a i podczas "pozdrawiania" muzyka się ściszy, do czasu puszczenia klawisza.

Vdj 7 również posiada funkcje mówienia i grania jednocześnie. 8 jest troche nafaszerowana nowościami, nic ciekawego... Co do mówienia, wystarczy, że zrobisz w ustawieniach głosu ''nasłuchiwanie urządzenia'' w opcjach mikrofonu. To co mówi @Itan jest trochę ze słabym efektem, nie ma takiego prawdziwego odczucia jakim jest granie jako DJ. Możesz także w vdj 7 ustawić przyciszanie muzyki i odciszanie na klawisz. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...