Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ludzie narzekaja na moj mikrofon

pglod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiele ludzi narzeka na moj mikrofon w cs:go, za to na skype/ts3 dziala on perfekcyjnie sam nie wiem o co chodzi :x

halp­

lubie sie spowolnic

Opublikowano

mam tak samo.

na skype/ts jest dobrze, a w csie nic nie słychać. żeby ktoś mógł coś usłyszeć to musze się drzeć.

Opublikowano

mam tak samo.

na skype/ts jest dobrze, a w csie nic nie słychać. żeby ktoś mógł coś usłyszeć to musze się drzeć.

Wejdź w panel sterowania->dźwięk->Nagrywanie (zakładka)->PPM na mikrofon i właściwości->poziomy (zakładka) i daj mikrofon na 100%, a wydajność mikrofony na +12.0 dB.

Opublikowano

Jezu po co wy takie tematy piszecie... Niewiem jak ty ale cały świat wie że w cs zawsze jest słaba jakość mikrofonu...

Opublikowano

Jezu po co wy takie tematy piszecie... Niewiem jak ty ale cały świat wie że w cs zawsze jest słaba jakość mikrofonu...

Mam wbudowany mikrofon w laptopie, nawet gdy szepczę to wszyscy słyszą mnie dobrze i wyraźnie. ;)­

Opublikowano

Mam wbudowany mikrofon w laptopie, nawet gdy szepczę to wszyscy słyszą mnie dobrze i wyraźnie. ;)­

Fart, czasem działa źle, czasem dobrze, czasem doskonale.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

same.

Ustawienia mikrofonu w steam musisz ogarnąć, cs ogolnie gorzej "przewodzi" dzwiek z mic niz ts3 czy skype.

Fart, czasem działa źle, czasem dobrze, czasem doskonale.

Laptopy maja dobre mikro właśnie. Mnie na na 1 meczu cały czas nie słyszeli a na 2 już tak.

Zależy jaki wbudowany mikrofon...

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

same.

Ustawienia mikrofonu w steam musisz ogarnąć, cs ogolnie gorzej "przewodzi" dzwiek z mic niz ts3 czy skype.

Zależy jaki wbudowany mikrofon...

Realtek High Definition Audio; Codec Microsoft ccitt g.711 a-law i u-law.

­

Opublikowano

Ja mam z razerow krakenow, ogolnie gram w CS:Source i 0 problemow, cos z tym gowniamnym cs:go ;x­

lubie sie spowolnic

Opublikowano

to też zależy od ustawień. Na tsie czy skype jest dużo wbudowanych filtrów np. usuwanie echa/szumu, wzmocnienie dźwięku itd. Z poziomu gry nie mamy takich opcji i dźwięk, który wyłapuje gra jest surowy bez żadnych ulepszeń.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...