Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy server Aion wiadomo cos kiedy?

soriee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mialem dlugo przerwe od tej gry i nie widzi mi sie grac na serverach gdzie ludzie sa wymakoswani, marzy mi sie nowy server do tej gry, wiecie moze gdzie dostane takie informacje lub czy maja w planach nowy server??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

O globalnym nic mi nie wiadomo, na pewno nie europejski. Raczej wątpię, że takowy powstanie, bo na niektórych starych są problemy z balansem graczy i myślą o łączeniu serwerów.

Możesz próbować najwyżej na serwerach prywatnych.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Witam mialem dlugo przerwe od tej gry i nie widzi mi sie grac na serverach gdzie ludzie sa wymakoswani, marzy mi sie nowy server do tej gry, wiecie moze gdzie dostane takie informacje lub czy maja w planach nowy server??

Powstanie nowy serwer wraz z patchem 4.8 tak zwany Master Server tylko nie będzie on taki sam jak reszta będzie on raczej "Hard Mode" między innymi max 45lvl bez nowych klasy typu bard tech gunner, instancje do Draupnira lokalizacje do Abbysu, Nie powodzenie w Enchantowaniu niszczy item itp itp itp. więcej możesz przeczytać tutaj.

A tak ogólnie to na razie GF ma zamiar łączyć serwery z racji braku ludzi na starych serwera więc na pewno nie otworzy żadnego nowego serwera przez najbliższe kilka miesięcy.

Opublikowano

jest wszystko na oficjalnym forum aiona

Ag3bNqC.png

Ja bym Turków dała Niemcom a nie Anglikom, no ale kto tam zrozumie gf.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...