Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nieaktywność

Smerfiasty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A to nie jest przypadkiem tak ze po prostu nie da sie spasc dywizje nizej ale w danej dywizji mozna spasc ? np. Mozna spasc z golda 2 do 3 przez nieaktywnosc po 28 dniach nieobecnosci

W moim przypadku mialem s1 wyjechalem na kolonie wracam i mam s2

Opublikowano

A to nie jest przypadkiem tak ze po prostu nie da sie spasc dywizje nizej ale w danej dywizji mozna spasc

To zdanie nie ma sensu, więc za bardzo nie wiem o co Ci chodzi. Nie ma spadku przez nieaktywność rankingową w Bronze, Silverze i Goldzie.

Opublikowano

Chodzi mi oto ze bedac np. W gold 1 nie da sie spasc do silver 1 ale mozna spasc do gold 5

Można, ale tylko przez przegrywanie.

Opublikowano

@Eryk to czemu bedac w s1 przez wakacje nie bylo mnie miech i spadlo do s2 

P.s mialem w s1 90LP

Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie, przez nieaktywność tracisz LP a jak spadnie do 0 to spadasz do Silver II. 

Opublikowano

@Eryk to czemu bedac w s1 przez wakacje nie bylo mnie miech i spadlo do s2

P.s mialem w s1 90LP

Wątpię, że tak było. Mam wielu znajomych w goldzie/silverze, którzy już po prostu nie grają od paru miesięcy, a ich punkty stoją w miejscu. Jeśli jednak jesteś bardzo przekonany do swojej wersji, to napisz do supportu.

Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie, przez nieaktywność tracisz LP a jak spadnie do 0 to spadasz do Silver II. 

l9Ey80F.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...