Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Mecz rankingowy

Biter.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram teraz renkadą, i mi się coś dziwnego dzieje. Że co jakiś moment, zatrzymuje mi się ping na 50, i nie mogę nic robić, nikt się nie rusza, tak wszystko jest zamrożone i muszę wychodzić z gry i dać odnów połączenie i jest ok, i potem znowu i tak w kółko.

Internet wszystko mi działa, mogę wejść na yt itp.

Wina rito, czy to jakiś cheat. Mogę nadmienić, że kilka minut temu normalnie grałem w lola i było okej.

Opublikowano

Typowy problem między tym spieprzonym clientem a grą, wiele ludzi ma tego typu problemy. Napisz do supportu i opisz im wszystko, to powinno być szybsze niż uzyskanie konkretnej odpowiedzi tutaj. Zapewne ktoś zaraz Ci napisze "napraw clienta".

Opublikowano

Support prawdopodobnie nie pomoże.

Wejdź do konsole. Szukaj -> cmd -> ENTER

wpisz "ping google.pl -n 300 [300 = 5 min ]"

Musi być to wykonywane w czasie gdy grasz [Nawet 0.5s po lagu wpisanie tego w konsole prawdopodobnie nic nie da]

Jeżeli podczas gdy masz laga utraciłeś pakiet jest to wina internetu. Ja czasami tak mam. Dostawca -> Wina serwerów, Riot -> Wina dostawcy. Nic nie zrobisz jeżeli Ci się trafi taki "pajac" w supporcie twojego internetu. 

Opublikowano

Support prawdopodobnie nie pomoże.

Wejdź do konsole. Szukaj -> cmd -> ENTER

wpisz "ping google.pl -n 300 [300 = 5 min ]"

Musi być to wykonywane w czasie gdy grasz [Nawet 0.5s po lagu wpisanie tego w konsole prawdopodobnie nic nie da]

Jeżeli podczas gdy masz laga utraciłeś pakiet jest to wina internetu. Ja czasami tak mam. Dostawca -> Wina serwerów, Riot -> Wina dostawcy. Nic nie zrobisz jeżeli Ci się trafi taki "pajac" w supporcie twojego internetu. 

Tylko, że to było tylko na tym rankedzie. Potem zagrałem normala i wszystko ok było.

Opublikowano

ddosuja cie w brazie

za smiecia c**j ci w dupe k***o chcialembyc mily ale p********y dzieciak sie pruje jak gacie starej baby, ruchaj psa jak sra

c4var4.jpg

To nie twoja wina tylko tych smiesznych serverow na hamachi xD ostatnio mialem ze klikalem skilla a on sie nie pojawial xD uzyl sie byl cdr ale go widac nie bylo :D a wczoraj wszystkich wywalilo mecz  tak dzialaja servery :D 

b53c9b011d5d0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...