Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon- jaki wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Cześć. Z racji że nigdy nie wydaję za dużo kasy na telefony to chciałbym się popytać odnośnie telefonów do maksymalnie 400 zł.

Obojętnie jaka firma, ważne aby miał w miarę przyzwoitą baterię i androida coś z Jelly Bean.

@Edit

I nic z firmy Prestigio.

call of duty zombies GIF by Omaze

Opublikowano

­Cześć. Z racji że nigdy nie wydaję za dużo kasy na telefony to chciałbym się popytać odnośnie telefonów do maksymalnie 400 zł.

Obojętnie jaka firma, ważne aby miał w miarę przyzwoitą baterię i androida coś z Jelly Bean.

@Edit

I nic z firmy Prestigio.

Używki wchodzą w grę?

­

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Jes

Lg g2 mini

S3 mini

na loombardzie mejbi s3.

Pierwszy to mój faworyt, którego możesz dorwać za taką cenę na aledrogo.

­

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Lg g2 mini

S3 mini

na loombardzie mejbi s3.

Pierwszy to mój faworyt, którego możesz dorwać za taką cenę na aledrogo.

­

lol. 

pogięło żeby takie coś używane kupować jak masz F60.

S3 z lombardu XDDDDD  za proponowanie kupowania w loombardzie do tego jeszcze S3 powinien być insta-ban. podwójny troll, nie dość że s3 to jeszcze w loombardzie :/ 

lownfast

Opublikowano

lol. 

pogięło żeby takie coś używane kupować jak masz F60.

S3 z lombardu XDDDDD  za proponowanie kupowania w loombardzie do tego jeszcze S3 powinien być insta-ban. podwójny troll, nie dość że s3 to jeszcze w loombardzie :/ 

topkek

http://www.telepolis.pl/pojedynek,7,2,113736.html

http://www.phonearena.com/phones/compare/LG-F60,Samsung-Galaxy-S-III/phones/8938,6330

+ Za f60 650zl wg. ceneo XDDD.

­

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

Opublikowano

Po pierwsze panie błyskotliwy, to na Ceneo jest błąd i są 4 takie same modele w różnych cenach, najtańszy to chyba 510 zł. 

Masz allegro, z europejskiej/polskiej dystrybucji kupisz nowy smartfon za 420 zł na dwuletniej gwarancji producenta. Z europejskiej dystrybucji możesz normalnie serwisować w Mławie. 

Po drugie co ma na celu te śmieszne porównanie? Sorry, ale trochę mnie to bawi. Za ~400pln masz nowy smartfon z praktycznie identycznymi podzespołami jak G2 mini który w tym budżecie kupisz tylko używany. Um.. Używany? Przecież się nie opłaca, nie wiem kto poleca używanego G2 mini, lol. Przecież jest Moto G, ale jest masochistą. 

Po trzecie jeżeli uważasz że S3 jest dobry to odsyłam Cie do Razera mam nadzieje że dostaniesz kilka liści po mordzie i więcej nie napiszesz takich bzdur, jeden z najgorszych smartfonów na przestarzałym mali i exynosie, zastanów się najpierw zanim coś napiszesz bo ludzie z czasem mogą kupić jakieś gówno które poleciłeś. 

lownfast

Opublikowano

­

Po pierwsze panie błyskotliwy, to na Ceneo jest błąd i są 4 takie same modele w różnych cenach, najtańszy to chyba 510 zł. 

Masz allegro, z europejskiej/polskiej dystrybucji kupisz nowy smartfon za 420 zł na dwuletniej gwarancji producenta. Z europejskiej dystrybucji możesz normalnie serwisować w Mławie. 

Po drugie co ma na celu te śmieszne porównanie? Sorry, ale trochę mnie to bawi. Za ~400pln masz nowy smartfon z praktycznie identycznymi podzespołami jak G2 mini który w tym budżecie kupisz tylko używany. Um.. Używany? Przecież się nie opłaca, nie wiem kto poleca używanego G2 mini, lol. Przecież jest Moto G, ale jest masochistą. 

Po trzecie jeżeli uważasz że S3 jest dobry to odsyłam Cie do Razera mam nadzieje że dostaniesz kilka liści po mordzie i więcej nie napiszesz takich bzdur, jeden z najgorszych smartfonów na przestarzałym mali i exynosie, zastanów się najpierw zanim coś napiszesz bo ludzie z czasem mogą kupić jakieś gówno które poleciłeś. 

Dobra wiesz troszkę nie przesadzajmy. Ogólnie chciałbym wiedzieć jaki wybrać, w miarę z takiej półki cenowej. Jak najlepszy model, i ogólnie.

Opublikowano

l fino od lg :)

Warto inwestować w Fino jak F60 jest lepszy? 

Dobra wiesz troszkę nie przesadzajmy. Ogólnie chciałbym wiedzieć jaki wybrać, w miarę z takiej półki cenowej. Jak najlepszy model, i ogólnie.

Nie przesadzam, trzeba krytykować ludzi którzy nie mówią dobrze, a próbują na siłę doradzić.

F60 według mnie jeżeli telefon ma być nowy, a jeżeli używka to tylko Moto G. Wiadomo, w tym przedziale cenowym rewelacji nie ma, ale z nich będziesz zadowolony :) 

lownfast

Opublikowano

Mi podoba się bardziej fino ...

Albo lumia 535 lub 630 dobre firmy i do 400 zł nowe telefony dostaniesz

Opublikowano

Mi podoba się bardziej fino ...

Albo lumia 535 lub 630 dobre firmy i do 400 zł nowe telefony dostaniesz

Pragnę zaznaczyć że niżej masz swój temat, w którym prosisz o pomoc w wyborze smartfona. Jak się samemu nie wie co kupić, to innym warto doradzać? 

To że Fino Ci się bardziej podoba to nie argument. Z wyglądu F60 jest praktycznie identyczny, ale ma mocniejsze podzespoły. O reszcie się nie wypowiadam bo właśnie to napisałem w twoim temacie, ale widać mam do czynienia z fachowcem. 

lownfast

Opublikowano

1.Nie wiem co miała na celu tutaj ironia dot. mojej jak to ująłeś "błyskotliwości" [ która polegała na podaniu 2-3 linków ] ale jeśli miała być uszczypliwa to postaraj się bardziej.

Odsyłaj mnie do kogo chcesz, pomijając mały fakt, ze niedość SAM mam dalej SGS3, to ten telefon ma tak samo wymieniony przez Ciebie Razeer.

2. http://www.benchmark.pl/ranking/porownanie/lg-g2-mini-vs-motorola-moto-g-2014

Masz kolejny link od błyskotliwego Smoka 

3. Jest dobrym smartfonem. Baja. 

// To tak w gwoli wyjaśnienia, w razie jakiejkolwiek dalszej chęci dyskusji zapraszam na PW, miejsce w skrzynce zawsze się znajdzie.

­

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

Opublikowano

Pragnę zaznaczyć że niżej masz swój temat, w którym prosisz o pomoc w wyborze smartfona. Jak się samemu nie wie co kupić, to innym warto doradzać? 

To że Fino Ci się bardziej podoba to nie argument. Z wyglądu F60 jest praktycznie identyczny, ale ma mocniejsze podzespoły. O reszcie się nie wypowiadam bo właśnie to napisałem w twoim temacie, ale widać mam do czynienia z fachowcem. 

Ajajajaj .... 

Kolego każdy ma prawo do napisania opini ... 

Ja napisałem temat bo miałem mało pewność co kupić a czy się znam to ty niestety nie wiesz ...

L fino to też dobry telefon za dobre pieniądze tak samo jak f60 ale kolega może chciał mieć wybór a nie tylko kup f60 bo może mu nie

podeszĺo f60 ? Przemyśl to :)

Opublikowano

@SmoKu™

Mam nadzieje, że robisz sobie ze mnie żarty. 

1.Nie wiem co miała na celu tutaj ironia dot. mojej jak to ująłeś "błyskotliwości" [ która polegała na podaniu 2-3 linków ] ale jeśli miała być uszczypliwa to postaraj się bardziej.

Próbujesz być specjalistą który czerpie informacje z jednego źródła, dlatego sypie sarkazmami. :)

Odsyłaj mnie do kogo chcesz, pomijając mały fakt, ze niedość SAM mam dalej SGS3, to ten telefon ma tak samo wymieniony przez Ciebie Razeer.

No i? S3 to gówno. Totalnie nieopłacalny smartfon. Bardzo szybko traci na wydajności podczas normalnego stosowania, do tego ma niewydajny układ graficzny i sam procesor który jest gorszy od Snapdragona 400. Jedyne co bym mógł pochwalić to ekran. Poza tym doinformuj się nieco, bo razer czekał aż skończy mu się gwarancja żeby mógł zrootować i przyśpieszyć to gówno. 

Co Ty jaja sobie ze mnie robisz? LINK DO PORÓWNANIA NA BENCHMARKU? Nie dość że wziąłeś złego smartfona, to jeszcze ze sponsorowanego serwisu. O czym my rozmawiamy..

http://www.mgsm.pl/pl/porownanie/7581/8019/0/0/tu sobie porównaj cyferki, specu. :) 

lownfast

Opublikowano

@SmoKu™

Mam nadzieje, że robisz sobie ze mnie żarty.

Próbujesz być specjalistą który czerpie informacje z jednego źródła, dlatego sypie sarkazmami. :)

No i? S3 to gówno. Totalnie nieopłacalny smartfon. Bardzo szybko traci na wydajności podczas normalnego stosowania, do tego ma niewydajny układ graficzny i sam procesor który jest gorszy od Snapdragona 400. Jedyne co bym mógł pochwalić to ekran. Poza tym doinformuj się nieco, bo razer czekał aż skończy mu się gwarancja żeby mógł zrootować i przyśpieszyć to gówno.

Co Ty jaja sobie ze mnie robisz? LINK DO PORÓWNANIA NA BENCHMARKU? Nie dość że wziąłeś złego smartfona, to jeszcze ze sponsorowanego serwisu. O czym my rozmawiamy..

http://www.mgsm.pl/pl/porownanie/7581/8019/0/0/tu sobie porównaj cyferki, specu. :)

Jednordzeniowy procesor, brak lte, brak mozliwosci wlozenia karty sd, nie ma IRDy, lg ma lepsza matryce.

Serio?

Poza tym, przestan juz z tym razerem. Rozumiem, ze to Twoj mentor, ale bez przesady.

@Razeer123

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

Opublikowano

Jednordzeniowy procesor, brak lte, brak mozliwosci wlozenia karty sd, nie ma IRDy, lg ma lepsza matryce. Serio? Poza tym, przestan juz z tym razerem. Rozumiem, ze to Twoj mentor, ale bez przesady. @Razeer123

Skończ waść wstydu oszczędź błagam.......

Jednordzeniowy procesor, 

Skąd Ty te informacje bierzesz? Nie istnieje 1 rdzeniowy snapdragon 400.. :( to 4 rdzeniowa jednostka.. taka sama jak w G2 mini, porównujesz ze sobą 2 te same procesory.. :(

nie ma IRDy

a nie masz pilotów w domu?

brak lte, brak mozliwosci wlozenia karty sd,

Jeżeli komuś to przeszkadza zawsze jest wersja LTE, ze slotem na kartę pamięci :) a cena różni się o niewiele. 

lg ma lepsza matryce.

Yyy.. nie? Miałeś je w rękach kiedyś czy słuchałeś gościa z Mobzilli? Zacznijmy od tego że Motka ma wyższą rozdzielczość, HD. Co już wystarczająco miażdży przeciwników. 

Poza tym, przestan juz z tym razerem. Rozumiem, ze to Twoj mentor, ale bez przesady.

Nie mentor tylko kolega, jak pisze z nim codziennie to chyba wiem na co narzeka, a na co nie :)

PS

Serio?

lownfast

Opublikowano

Skąd Ty te informacje bierzesz? Nie istnieje 1 rdzeniowy snapdragon 400.. :( to 4 rdzeniowa jednostka.. taka sama jak w G2 mini, porównujesz ze sobą 2 te same procesory.. :(

Jeżeli komuś to przeszkadza zawsze jest wersja LTE, ze slotem na kartę pamięci :) a cena różni się o niewiele.

Yyy.. nie? Miałeś je w rękach kiedyś czy słuchałeś gościa z Mobzilli? Zacznijmy od tego że Motka ma wyższą rozdzielczość, HD. Co już wystarczająco miażdży przeciwników.

Nie mentor tylko kolega, jak pisze z nim codziennie to chyba wiem na co narzeka, a na co nie :)

PS

A no gafa z mojej strony potworna, smieje sie do tej pory XDD.

Podziabdziane z MSMowa wersja snapdragona.

Ale pomijajac to

TA wersja ktora porownales z LGg2m, nie ma lte, slotu na msd oraz np. IRDY.

nie chodzi o to czy mam pilot w domu czy nie, nie wiem skad czerpiesz doswiadczenia tego rodzaju ale zauwaz jedno.

Wymienilem rzeczy ktorych nie ma moto g, a ktore ma lgg2m-na Twojej magicznej stronce.

PS

A no gafa z mojej strony potworna, smieje sie do tej pory XDD.

Podziabdziane z MSMowa wersja snapdragona.

Ale pomijajac to

TA wersja ktora porownales z LGg2m, nie ma lte, slotu na msd oraz np. IRDY.

nie chodzi o to czy mam pilot w domu czy nie, nie wiem skad czerpiesz doswiadczenia tego rodzaju ale zauwaz jedno.

Wymienilem rzeczy ktorych nie ma moto g, a ktore ma lgg2m-na Twojej magicznej stronce.

Orientujesz sie moze czy ma NFC? :)

I nastepnym razem czytaj co podsylasz, bo rzucic randomowy link to potrafi kazdy.

Pomysl tez.

Uparcie zostaje przy LGG2M C:.

597017aad0133_post-989785-14413149332771_thumb.png

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

Opublikowano

Dobra, żarty się skończyły.

Wiesz w ogóle kim jest mentor? I Ty nim jesteś? Za takie coś, co właśnie robisz powinieneś dostać bana. Mało tego masz jeszcze KM i wypisujesz takie bzdury.

Nie chce robić wojny, ale siedzę w tym dziale od ponad roku i wiem że ludzie kupują polecane smartfony stąd, więc nie dam wcisnąć komuś jakiegoś gówna, bo jakiś buc upiera się że to jest dobre.

Nadajesz się idealnie na sponsorowanego bencza, zapłacą Ci i wypiszesz dla nich każdą bzdurę. 

Co z tego że porównałem z tą wersją? I tak jest lepsza. Moto G to najlepszy MID-END na chwile obecną. Mówię o modelach 2013 i 2014. 

Powiedz mi, wiesz co to jest w ogóle podczerwień? I po co ona jest? Jeżeli ktoś nie ma zamiaru korzystać z LTE to po co mu? Ja np. nie korzystam, może autor też. Tak samo z kartą pamięci, jezeli 8/16GB wystarczy autorowi to po co mu więcej pamięci? Do tego masz chmurę Google 50GB. Wiesz czemu? Bo tak jak wspominałem to smartfon od Google, a wiesz dlaczego warto je kupować? Bo działają najlepiej, a czemu? Bo w końcu są stworzone przez producenta androida. 

Lajkoniu, połykasz wszystkie bencze i myślisz że G2m jest lepsze od MG bo producenci kręcą wyniki, ot to cała filozofia. Uwierz mi że G2m wykręca o dużo mniej od MG tylko nie ma tego na wykresach. Marketing. 

Zresztą MG to najczęściej polecany smartfon bo jest po prostu dobry. 

Zapomniałbym.. Rozdzielczość, chcesz mi powiedzieć że matryca G2m która ma o ponad 100 mniej PPI posiada lepszy obraz od Motki? Nie wydaje mi się. :)

No i tak właściwie to czytam, w końcu to nie ja podsyłam linki do porównania nie tego smartfonu, lol. Zresztą, chyba ludzie bardziej ufają osobie która siedzi tu od ponad roku i wie co mówi, niż jakiemuś łaksowi. 

lownfast

Opublikowano
Dobra, żarty się skończyły. Wiesz w ogóle kim jest mentor? I Ty nim jesteś? Za takie coś, co właśnie robisz powinieneś dostać bana. Mało tego masz jeszcze KM i wypisujesz takie bzdury. Nie chce robić wojny, ale siedzę w tym dziale od ponad roku i wiem że ludzie kupują polecane smartfony stąd, więc nie dam wcisnąć komuś jakiegoś gówna, bo jakiś buc upiera się że to jest dobre. Nadajesz się idealnie na sponsorowanego bencza, zapłacą Ci i wypiszesz dla nich każdą bzdurę. Co z tego że porównałem z tą wersją? I tak jest lepsza. Moto G to najlepszy MID-END na chwile obecną. Mówię o modelach 2013 i 2014. Powiedz mi, wiesz co to jest w ogóle podczerwień? I po co ona jest? Jeżeli ktoś nie ma zamiaru korzystać z LTE to po co mu? Ja np. nie korzystam, może autor też. Tak samo z kartą pamięci, jezeli 8/16GB wystarczy autorowi to po co mu więcej pamięci? Do tego masz chmurę Google 50GB. Wiesz czemu? Bo tak jak wspominałem to smartfon od Google, a wiesz dlaczego warto je kupować? Bo działają najlepiej, a czemu? Bo w końcu są stworzone przez producenta androida. Lajkoniu, połykasz wszystkie bencze i myślisz że G2m jest lepsze od MG bo producenci kręcą wyniki, ot to cała filozofia. Uwierz mi że G2m wykręca o dużo mniej od MG tylko nie ma tego na wykresach. Marketing. Zresztą MG to najczęściej polecany smartfon bo jest po prostu dobry. Zapomniałbym.. Rozdzielczość, chcesz mi powiedzieć że matryca G2m która ma o ponad 100 mniej PPI posiada lepszy obraz od Motki? Nie wydaje mi się. :) No i tak właściwie to czytam, w końcu to nie ja podsyłam linki do porównania nie tego smartfonu, lol. Zresztą, chyba ludzie bardziej ufają osobie która siedzi tu od ponad roku i wie co mówi, niż jakiemuś łaksowi.

Ty chyba przyjacielu nie zdajesz sobie sprawy z tego co piszesz. 1. Nie mam Mentora, co Ty pleciesz? 2. Czekam na tego bana, naprawdę. 3. Bzdurą wg, Ciebie jest moja opinia? Autorowi polecilem to z czego korzystalem. Moze jednak OP potrzebuje LTE? Sugerujesz, ze mam telefon z podczerwienia i nie wiem do czego sluzy? Chlopcze, uspokoj się. 4. Wielki przeciwnik mainstreamu. Czym poprzesz swoje typy? 5. Ja potrafię zachowac te minimum kulturu w przeciwienstwie do Ciebie, więc ban to kwestia sporna. Ja to traktuje jako dyskusje, musisz sie nauczyc, ze ktos moze miec rozne zdanie od Ciebie. 6. Braki w sp usprawieliwiasz tym, ze MOZE AKURAT AUTOR TEGO NIE POTRZEBUJE? Wiec co Ty czlowieku wiesz o pomocy. Gdyby dyskusja skonczyla sie na naszych pierwszych dwoch postach autor wybralby co by chcial. Teraz zapewne sam sie gubi, za co go serdecznie przepraszam. Przykro mi, jednak nie musisz wylewac swojej frustracji na forum kolego. Poza tym przechowywanie plikow w chmurze moze tez nie stykac autorowi chocby ze wzgledu na to czy będzie mial staly dostep do sieci. Pamiec? Jestem ciekaw czy do dyspozycji dostajemy te pelne 8/16gb. //Pisales bardzo zawile rzeczy, kolejna osoba ktorej ilosc postow w danym dziale podbija e-peisa. Wspolczuje, myslalem ze znasz sie na rzeczy ale jestes tykko dretwym spamerem a takich jest tu wielu. Nie wiesz co mozesz powiedziec, zeby uratowac jakos swoje zdanie - nic nie wiem, nie? Mowi to ktos ktorego pomoc polega na podbiciu czyjegos postu a potem wyklocaniu sie. Pozdrawiam Cie przyjacielu i zapamietaj na przyszlosc - jesli juz cos powiesz i zrobisz to zle, tlumaczenie sie i wykrecanie nic nie da. Po prostu staw czola bledom. Pis jou. /LOOMBARD TO FIRMA, RODZAJ SKLEPU TO LOMBARD TAKI PROTIP xD. ZA OPYCHANIE KRADZIONYCH RZECZY POD SZYLDEM FIRMY, PRZEZ INTERNET, NA ALLEGRO CZY NA STRONIE NIE MIELIBY KOLOROWO. Nie wypowiadaj sie jak sie nie znasz. Co Ty się tak tej podczerwieni uczepiles? Bo twoja zaczepka bylo to czy mam piloty w domu a ja to wysmialem ironicznie? Masz screena brat, z teraz, prosze, zebys uwierzyl w potege podczerwieni i sie nie osmieszal piszac po raz enty cos co nie ma zwiazku z tematem dyskusji xD. Nie wiem czy zazdro, ze moderowalem najwiekszy dzial na mpc czy co, ale skoro miales taka wiedze potezna ( albo sprawne palce do walenia postow i nie tylko ) to mogles zostac modem, 4 posty wczesniej zapraszalem Cie na pw, ale nie, wolales ponabijac posty tutaj :). Ja juz zostalem z toba w tym temacie w kazdym poscie dodajac odnoszenie sie do tematu bo na tym na poczatku miala polegac dyskusja by kazdy nasz post pomogl autorowi. Trzeba bylo mu pokazac Ciebie i twoje skillsy oraz chec pomocy.

// XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Dla mnie brak jakiejś funkcji, która przydaje się  jako pilot, to - jeśli równamy to z telefonem który takową funkcję ma. No to jest chyba logiczne XDD.

Wiem czym jest irda przyjacielu, nie wiem w którym poście napisałem o czymś czego irda nie spełnia lub czymś czym nie jest.

Wklejaj na forum, opinie ludzi z innego forum.

Nie wkleiłem nigdzie linka z NIE TEGO smartfona no ale - nie przegadasz typa, który robi samowolkę bo nie pełni tu żadnej funkcji i jest zwykłym randomem.

Ciao stary.

>bądź tym typem, który postował wyżej

>wklej post pod spodem screena z jakiegoś forum

>sugeruj się nim i uznaj go za pieniężny argument

>Wypowiadaj się na temat, na jaki nie masz pojęcia

>rób gównoburze i nie daj dopuścić do siebie faktu, że możesz nie mieć racji

>wykorzystuj fakt, że rozmawiasz z kidmodem i prowokuj go do bluzg, w końcu ty robisz

>będę mówił, że go zjadam, hehe, bo ja bluzgam a on nie

>nie sprawdź daty posta którego wkleiłeś jako w/w argument

>jako iż znasz tylko ten smartfon którego bronisz, nie próbuj się dowiedzieć, że przeciwny dostał aktualizację do Lolka i czego go jeszcze kolejna aktualka.

>przy czym przeciwny smartfon dzięki aktualizacjom zyskał na prędkości

>do tego pozostaje fajne wsparcie od xda

>wklejony post był z zeszłego roku

>wtedy przeciwny smartfon nie był aktualizowany

>sugeruj, że za wygłoszenie swojej opinii na innym forum dostaniesz bana

>i tak mów, że zjadłeś oponenta

Pic rel.

akJe8ZU.png

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

Opublikowano

Dobra, wyspałem się mogę edytować posta i skarcić Cię do końca.

Wszedłeś w paradę ale z nieodpowiednią osobą. Teraz Cie uświadomię w czym nie masz racji. To mój ostatni post w tym temacie i ostatnia edycja.

Co Ty się tak tej podczerwieni uczepiles?

Bo nawet nie wiesz do czego służy, a uważasz ją za wadę. Żartu z pilotem też nie ogarnąłeś. 

9263afff2f556d59842c40ee1dc406ee.png

Ja też innych nie znam i odkąd używam smartfonów nigdy nie była mi potrzebna. 

Nie wiem czy zazdro, ze moderowalem najwiekszy dzial na mpc czy co, ale skoro miales taka wiedze potezna ( albo sprawne palce do walenia postow i nie tylko ) to mogles zostac modem, 4 posty wczesniej zapraszalem Cie na pw, ale nie, wolales ponabijac posty tutaj  :).

Uważasz że nabijam posty? Przeleć archiwum i powiedz mi które są nie na temat. Jeżeli twierdzę, że ktoś wciska komuś gówno to będę go karcił aż nie przyzna mi racji. Wiem, że ludzie polecenia na forum od doświadczonych osób biorą na poważnie. 

Trzeba bylo mu pokazac Ciebie i twoje skillsy oraz chec pomocy.

Właśnie je pokazuje, cisnąc po Tobie bo polecasz gówno.

/LOOMBARD TO FIRMA, RODZAJ SKLEPU TO LOMBARD TAKI PROTIP  xD.
ZA OPYCHANIE KRADZIONYCH RZECZY POD SZYLDEM FIRMY, PRZEZ INTERNET, NA ALLEGRO CZY NA STRONIE NIE MIELIBY KOLOROWO. Nie wypowiadaj sie jak sie nie znasz.

Kim Ty jesteś? Debilem? Wiesz jak działa Lombard i skąd trafiają tam używane rzeczy? Lombard to nic innego jak skup używanych/nowych przedmiotów z nieznanego pochodzenia. To sklep złodziei, kradną a potem opychają je za grosze. Jak twierdzisz że nie mam racji to rusz dupę do najbliższego Lombardu i zapytaj się o zasady działania, dokładnie. 

//Pisales bardzo zawile rzeczy, kolejna osoba ktorej ilosc postow w danym dziale podbija e-peisa.

Jeżeli ktoś siedzi w androidzie i elektronice to wie o czym mówię. Jak ktoś jest lajkoniem to nie ma zielonego pojęcia co mam na myśli.

Wspolczuje, myslalem ze znasz sie na rzeczy ale jestes tykko dretwym spamerem a takich jest tu wielu.

Kolejny nieudany żart? Póki co żaden z twoich postów po pierwsze nie odpowiedział na to co napisałem, a po drugie nic nie wnosił do tematu.

Nie wiesz co mozesz powiedziec, zeby uratowac jakos swoje zdanie - nic nie wiem, nie?

Hm, a nie czytasz co piszę, czy udajesz głupiego? :)

Mowi to ktos ktorego pomoc polega na podbiciu czyjegos postu a potem wyklocaniu sie.

Podbijam posty? Po prostu uważam że nie masz racji, nic w tym dziwnego. Trzeba się liczyć z tym, że wyrażanie swojego zdania spotyka się z krytyką. Tym bardziej gdy mówi się bzdury. 

ozdrawiam Cie przyjacielu i zapamietaj na przyszlosc - jesli juz cos powiesz i zrobisz to zle, tlumaczenie sie i wykrecanie nic nie da. Po prostu staw czola bledom.

Powiedz mi, co ja powiedziałem źle? Podałem dwa lepsze smartfony od gówna które polecałeś. Tłumacze się? Przynajmniej potrafię odpowiedzieć na każdą twoją głupotę. Stawiam czoła gdy je popełniam. :)

3. Bzdurą wg, Ciebie jest moja opinia? Autorowi polecilem to z czego korzystalem. Moze jednak OP potrzebuje LTE? Sugerujesz, ze mam telefon z podczerwienia i nie wiem do czego sluzy? Chlopcze, uspokoj się.

Tak, jest bzdurą. To że korzystałeś z tego nie oznacza że jest dobre i ma najlepszy stosunek cena/wydajność.

4. Wielki przeciwnik mainstreamu. Czym poprzesz swoje typy?

Wystarczy czytać moje posty.

5. Ja potrafię zachowac te minimum kulturu w przeciwienstwie do Ciebie, więc ban to kwestia sporna. Ja to traktuje jako dyskusje, musisz sie nauczyc, ze ktos moze miec rozne zdanie od Ciebie.

Ja za to posiadam moc miażdżenia lajkoniów. Fajnie? 

Teraz zapewne sam sie gubi, za co go serdecznie przepraszam.

Powinieneś codziennie przepraszać za każdy bzdurny post i polecenie. ;)

Poza tym przechowywanie plikow w chmurze moze tez nie stykac autorowi chocby ze wzgledu na to czy będzie mial staly dostep do sieci.
Pamiec? Jestem ciekaw czy do dyspozycji dostajemy te pelne 8/16gb.

6/12. Ja mam 12 na nexusie i więcej nie potrzebuje, szczególnie że większość plików mam w chmurze. 

Poza tym.. Dalsza batalia pomiędzy G2M i MG.

521061441377158337548.gif

Doskonale podsumowuje twoje wypociny. Skoro ja do Ciebie nie trafiam, to proszę.

ad2ce1994dfeaf5ea99bec94f994f7e6.png

Na twoim miejscu już bym sobie ściskał wora i wypuszczał pianę z ust. Idź na polskie forum androida i napisz tam swoją opinię że G2 mini jest lepszy Moto G to zmieszają Cie z błotem, a moderator jeszcze Ci wklepie perma. Teraz to nie żart. 

Wyczerpałem już temat? Bo mam ochotę jeszcze bardziej się poznęcać nad Tobą. 

Wracając do pierwszego postu..

S3 mini

Chcesz mi powiedzieć że smartfon na starszym od Ciebie dwurdzeniowym układzie jest GODNY POLECENIA KOMUKOLWIEK? Musisz bardzo nie lubić autora tematu. Poza tym ten model dostał chyba tylko jedną aktualizację. 

3. Jest dobrym smartfonem. Baja. 

On nigdy nie był dobrym smartfonem. Od samego początku był gównem za które ludzie przepłacali pieniądze. Teraz jest padliną bez aktualizacji nawet do 4.4 gdzie Moto G już działa na 5.0. Smutno. 

Jedyne co jest dobre w S3 to ekran, chociaż za cenę w jakiej sprzedawali ten szrot powinno być już FHD, ale przestarzałe podzespoły na to nie pozwalały. Wiesz co daje karta pamięci w S3? Pamieć i duszenie procesora. Tak było na SE W200.. LUDZIE.

I nastepnym razem czytaj co podsylasz, bo rzucic randomowy link to potrafi kazdy.
Pomysl tez.

Śmiać się czy płakać.. 

2. http://www.benchmark...ola-moto-g-2014

Masz kolejny link od błyskotliwego Smoka 

Chyba Ci się smartfony pomyliły błyskotliwy smoku. 

Kończąc swoją wypowiedź. Jak chcesz coś dodać łaksie, to..

/ To tak w gwoli wyjaśnienia, w razie jakiejkolwiek dalszej chęci dyskusji zapraszam na PW, miejsce w skrzynce zawsze się znajdzie.

Chociaż nie wiem czy mi starczy czasu na tłumaczenie lajkoniowi-specjaliście co to android i jak działają na nim poszczególne urządzenia. 

CYA @SmoKu™

lownfast

Opublikowano

@escaperz.lordm @SmoKu™

Panowie, proszę nie głosić flamewaru, bo jeden z Was straci rangę, a drugi otrzyma cooldown.

Powiem tyle - S3 rzeczywiście nie jest warte swojej ceny, bo poza genialnym wsparciem moderów nie oferuje nic innego.

Polecam Moto G (jakbyś znalazł) lub F60.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Za 400 zł kupisz LG ika

Ja polecam LG L9, sam korzystam i jest ok :)

Opublikowano

­A teraz pytania. Czy ktoś widział w miare dobrej cenie którą wyżej podałem telefon z dual simem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...