Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak mogę odzyskać ukradzione konto Steam?

bartok77xx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.
Dzisiaj około godziny 11;30 grałem sb w cs go i nagle wyskoczyła informacja aby odświeżyć hasło do steam, okej wpisałem passy i taka oto sytuacja: (screen). Prawdopodobnie ktos mi sie wjebal na konto, nie mam pojecia jak, w zadne linki nie wchodzilem, passow nikt nie znal;/ Co lepsze poprosilem kolege z ts aby napisal do tego typa co byl na moim koncie i on odpisal... Moja prośba do was, jak mam odzyskać konto? Haslo zmienialem z 10 razy i ciagle to samo.Jak chce napisac do valve musze podac CD`keya a niestety nie posiadam go bo kupowalem gre przez steam. HELP na koncie mialem itemy 25euro.Za pomoc odpale cos ;f

Opublikowano

1. Nigdy ale to nigdy Valve nie przypomina o zmianie hasła od tak. Chyba że coś się stało poważnego ale to by wszyscy dostali taką informację.

Aby odzyskać konto musisz napisać do valve podając swój nick, ostatnie hasło, ostatni e-mail, ip z którego korzystasz i potwierdzenie zakupu cs go który powinien być na twojej poczcie.

Zmień hasło, e-maila i zastosuj zabezpieczenie steam guard na telefona. Przy każdym logowaniu będziesz musiał podać kod z telefonu który automatycznie się generuje co 15 sekund.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...