Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sluchawki z mikrofonem do 250zł

Nukey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, jakie polecacie? podobają mi się Razer Kraken Pro, ale nie wiem czy to dobry pomysł.

Za pomoc lajki

Opublikowano

Podobać z wyglądu to one mogą. Dźwięk mają koszmarny, przeładowane basem, scena też okropna. W tej cenie kup Superlux HD669 i Zalman ZM-MIC1 (oczywiście jak potrzebujesz mikrofonu). Superluxy też są basowe, ale nie są przeładowane. Pozycjonowanie dużo lepsze od krakenów, scena też jest półkę wyżej.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Podobać z wyglądu to one mogą. Dźwięk mają koszmarny, przeładowane basem, scena też okropna. W tej cenie kup Superlux HD669 i Zalman ZM-MIC1 (oczywiście jak potrzebujesz mikrofonu). Superluxy też są basowe, ale nie są przeładowane. Pozycjonowanie dużo lepsze od krakenów, scena też jest półkę wyżej.

Czytalem opinie i ogladalem recenzje krakenów na yt i większość była pozytywna, wiec juz nie wiem jak to jest. ;v

Opublikowano

Chyba przez speców z RTV Euro AGD.

Sam teraz na uszach mam krakeny (źle postąpiłem, ale wtedy byłem jeszcze niedoświadczony) i nawet wrogowi bym ich nie polecił. Wokale na maksymalnej głośności mojej integry są koszmarne w połączeniu z krakenami. Na HD669 o wiele lepiej słucha mi się muzyki.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...