Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pluginem AnimMotd

`Kuba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam na serwerze BungeeCord plugin AnimMOTD jeśli chce ustawić w configu taki znaczek "»" to w Motd serwera wyskakuje mi takie coś "???" jeśli dodam takie "»" to jest nadal , liczę na pomoc :D

Opublikowano

Kodowanie nic nie da. Zmien na inny plugin. Ten nie czyta takich znaków widocznie. 

No tak, o ile wgrałem inny plugin typu ServerListPlus.. to mi w ogóle nie działał.. Może znasz jakiś plugin?

Opublikowano

No tak, o ile wgrałem inny plugin typu ServerListPlus.. to mi w ogóle nie działał.. Może znasz jakiś plugin?

Żeby ten plugin działał należy go włączyć komendą 

/slp enable o ile się nie mylę :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Zmien kodowanie na UTF-8 

Zmieniłem kodowanie na Utf-8, ale to samo :P

Żeby ten plugin działał należy go włączyć komendą 

/slp enable o ile się nie mylę :D

Otuż mam problem z tym pluginem, gdy zrobie wszystko dobrze w konfiguracji itd, nadam sobie permisje żeby mógł włączyć te motd, i pisze, że nie mam permisji.. Wszystko robiłem dobrze, dodawałem permisje kilka razy, realodowałem pex'a i to samo

Opublikowano

-.- Spróbuj zażyć tego: https://www.spigotmc.org/resources/animatedmotd.1872/ a dorii ma racje na fiberhoscie są problemy.

Mi to działa :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Jeśli chcialbym ten owy plugin pobrać to wyskakuje mi taka informacja:You do not have permission to view this page or perform this action. A mam konto na spigotmc :)

@CookieOffcial Dzieki za odpowiedz nie mysl ze Ci pomozemy.

Wazne jest podanie hostingu, na fiberhost są problemy z UTF-8.

Mamy na dedyku z ovh.pl :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...