Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Misja WZ-111

przemo450654

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie wiem czy każdy wie, może nie, dlatego wklejam to tutaj.
Przez cały wrzesień (od 7:10 we wtorek, 1 września do 7:00 w czwartek, 1 października) możemy grając randomki, uszczelić sobie czołg premium.
Dla każdej nacji potrzebne 135k dmg i 135 fragów, od poziomu 6 wzwyż.
Za każdą zrobioną nację(tzw. żeton ale nie ze sklepu) dostaniemy również 1 dzień premium.
W sumie wz-111 + 7 dni premium do zdobycia. JEŚLI KTOŚ MA JUŻ WZ-111 TO DOSTANIE REKOMPENSATĘ W WYSOKOŚCI 4 900 000 SREBRA.
Co do samego czołgu:

-1550HP/44.5T

Pancerz kadłuba: 120/80/60 (przód/boki/tył)

Pancerz wieży: 230/120/60

Działko: 122mm 175/250/53 (średnia penetracja zwykły/gold/odłamek)
                          390/390/530 (średnie obrażenia)

Jak dla mnie, jak ktoś ma 8-9 tiery to warto zrobić, bo czemu nie. Ale żeby robić specjalnie jakieś nacje, tak jak ja chińska i japońska to odpuszczam, bo uważam, że ten czołg tego nie wart, ale to oczywiście moja opinia. No i jak ktoś nie ma premki, to zawsze może specjalnie wyexpić nację i starać się zdobyć ten czołg.

Oczywiście, żetony z każdej nacji do kupienia w sklepie premium 9.95 euro za 1 żeton, 69,65 za paczkę. Za kupienie takiego żetonu NIE otrzymamy dnia premium.

6cluij.gif

Opublikowano

Też nie dam rady zrobić - za mało czołgów.

Troche jestem w dupie bo jeśli chodzi o skill w grze to misje zrobiłbym z palcem w dupie a zwyczajnie nie mam tylu czołgów, przydałby się chociaz 8 tier z każdego drzewka, a najlepiej dyszka.

Szkoda że robią misje pod robienie hajsu z tych tokenów i dla ludzi którzy mają ponad 15k bitew.

Opublikowano

Dokładnie cheatek. Ja już 20% ZSRR zrobiłem :v
No i od dzisiaj zaczyna się polowanie, wielcy myśliciele powrócą. I tylko "a, nie strzele, poczekam i zabije strzałem". I wincyj retardów niż na wakacjach będzie. :D

6cluij.gif

Opublikowano

Dokładnie cheatek. Ja już 20% ZSRR zrobiłem :v

No i od dzisiaj zaczyna się polowanie, wielcy myśliciele powrócą. I tylko "a, nie strzele, poczekam i zabije strzałem". I wincyj retardów niż na wakacjach będzie. :D

Nawet tak nie mów, nie może być gorzej xD

Opublikowano

Właśnie pytanie zasadnicze - po c**j dali drugi raz misje na wz111?

Że niby są zajebiści i się troszczą o swoich graczu EU. :v :v :v :v :v

A tym pokazali, że ... tak na nas kładą, że nawet nie chcieliby nas mieć w tyłku. ;]

Ale większość myśli "wow, dali premkę za darmo. No, w końcu się postarali". Powiedzą kolegom, zamiast uczyć się do pszyry to będą lamić w WoT'a i robić misję na wielce zajebistą wz. :v

6cluij.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...