Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Następny tasiemiec.

daimao.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podajesz trzy bajki z zupełnie różnych gatunków i chcesz coś w "tym gatunku"? Ogarnij się i napisz, o co chodzi.

W każdym razie Fulmetal Alchemist: Brotherhood.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Soul Eater, Katekyo Hitman Reborn!

Sprzęt:

Procesor: Intel Core i5-6600K 3.5Ghz/Pamięć: Corsair DDR4 Vengeance LPX  1x8GB 2400MHz CL14/Płyta główna: Gigabyte GA-Z170-GAMING K3/Karta Graficzna: -------/Dysk: SSD Crucial MX300 275GB/Chłodzenie: SilentiumPC Grandis 2 XE1436/Zasilacz: Corsair VS550/Obudowa: SilentiumPC Gladius M35

Opublikowano

Full Metal Alchemist Brotherhood, Tokyo Ghoul, Owari no serpaph (za niedługo 2 sezon), attack on titan (też niedługo 2 sezon), code geass :l

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Highschool DxD? Nanatsu no Taizai? Trinity Seven?

Dwa pierwsze obejrzałem, Trinity Seven obczaję. :P

Podajesz trzy bajki z zupełnie różnych gatunków i chcesz coś w "tym gatunku"? Ogarnij się i napisz, o co chodzi.

W każdym razie Fulmetal Alchemist: Brotherhood.

Te wszystkie bajki łączy minimum jedna rzecz - pomyśl jaka.

Fulmetal oglądałem pierwszy sezon, który był dość słaby, nie wiem jak z drugim.

Soul Eater, Katekyo Hitman Reborn!

Soul na pewno zobaczę, a co do Katekyo, to pomyślę. :P

Full Metal Alchemist Brotherhood, Tokyo Ghoul, Owari no serpaph (za niedługo 2 sezon), attack on titan (też niedługo 2 sezon), code geass :l

Dzięki Ci, że mi przypomniałes o Tokyo Ghoul, na Tytanów też czekam ;3

Chyba tyle mi wystarczy. Jak ktoś ma coś jeszcze to może się podzielić przed zamknięciem tematu. ;p

Można zamknąć temat.

Opublikowano

Fullmetal Alchemist: Brotherhood, Shinsekai Yori

Fulmetal oglądałem pierwszy sezon, który był dość słaby, nie wiem jak z drugim.

Fullmetal Alchemist Brotherhood to nie jest kontynuacja! Fullmetal Alchemist Brotherhood to historia W PEŁNI oparta na mandze, a Fullmetal Alchemist od pewnego odcinka idzie "własną drogą"

Btw. Tokyo Ghoul to gówno nie warte oglądania, a SNK jest strasznie przehypowane, ale w sumie warte nawet oglądnięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...