Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak teraz wygląda sprawa z community?

TheRyuuzaki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jak wygląda sprawa z community?

Ostatnio grałem rok temu, ale zaczęła mnie teraz łapać nuda.. xD

Przestałem grać w tą grę, ze względu na community. 

Jak wygląda teraz sprawa z tym?

Coś się poprawiło? Warto wracać?

.

Opublikowano

Społeczność jak społeczność, w lolu na EUNE na 100% się nie zmieni. Jeśli masz ochotę pograć, oczywiście możesz zagrać, ale co 2-3 mecz musi się trafić taki typowy polak flamer.

Opublikowano

Trzeba być nieźle spierdolonym by skończyć grać w grę bo mamusie zwyzywali lub jego samego - rly. Community nigdy się nie zmieni bo po co udawać kulturalnego typa skoro komuś się należy flame.

Opublikowano

Trzeba być nieźle spierdolonym by skończyć grać w grę bo mamusie zwyzywali lub jego samego - rly. Community nigdy się nie zmieni bo po co udawać kulturalnego typa skoro komuś się należy flame.

Nikomu nie należy się flame, bo źle zagrał. Nieźle, jak to brzydko ująłeś "spierdolonym" to trzeba być, żeby takie rzeczy wygadywać.

Community się nie zmieniło, w wielu wypadkach dalej spotkasz małych cwaniaczków, którym los dokopał mocno w poślady i muszą się wyżyć

w Internecie. Zapewniam, że nic się nie zmieni, cokolwiek byś z tym nie zrobił. Gdzie tylko nie zagrasz, gdzie walczy się o rangę lub jakieś bonusy,

to gwarantuję, że znajdą się gnoje, które będą Cię wyzywać, jeśli popełnisz najmniejszy błąd, a w tym czasie w obroty wezmą bliskie Ci osoby.

Jak jesteś wrażliwy, to od razu polecam dać mute wszystkim. Nikt na chacie nie będzie pisał bardzo ważnych informacji. Spontaniczne pingi

są wystarczające.

343731479829004887779.png

Opublikowano

#up

jak sie nie ma zamiaru grac na poważnie to sie gra normale, a nie potem przychodzi Ci jakas spierdolina na rankeda i oczekuje że wszyscy bedo mili bo to zabawa

#top

graj dobrze to nie bedzie flame, znajda sie wyjatki, ale to pojedyncze osoby, wtedy wystarczy jeden klik i po kłopocie

a i nastaw sie że 48 na 50 gier kończą sie w 15 minucie kiedy enemy albo wy macie 15 fragów przewagi 

ae1d1005fe.png

Opublikowano

wyglada tak samo jak rok, dwa, trzy czy wiecej lat temu i będzie wyglądać tak samo już zawsze czyli jak gówno

jeżeli nie masz 4 ziomkow do gry to se nie pograsz 4fun tylko sie bedziesz wkurwiał 

a te starania riotu tutaj nie pomogą, jakieś śmieszne blokady i zabieranie nagród za sezon nic nie zmienia, to jest waka z wiatrakami

a5z91yB.png

Opublikowano

Czyli nie wracam do lola :D 

Typowy flamer. Przez takich jak ty, takie gry spadają na psy (staram się cię nie urazić).

Czyli wyszło tak jak podejrzewałem, community w grach było spaczone, jest i będzie.

Temat można zamknąć bo przewiduje,że ,,Challenjour'' po mojej wypowiedzi, zacznie próbować mnie ,,pocisnąć''(heh)

.

Opublikowano

Powiem tak, wystarczy /ignore all i po sprawie. A jeżeli nie odpowiada Ci community to raczej nie masz czego szukać w Lidze Legend bo za dużo zjebów w tą grę gra.

Opublikowano

Jak się zaczyna flame to mute i grasz swoje, ale na aktualny stan rzeczy odradzam grać rankedy i skupić się na normalach grając i bawiąc się (cholernie trudno to osiągnąć, lecz da się).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...