Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JgTiger, IS-6.

Ariella

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam dziwną rozkminę.

Myslicie, ze kiedys moze byc cos podobnego z tymi czołgami co w temacie - jak było z SP ? Sprzedać za Golda, albo zostawić ? Muszę powiedzieć, że od jakiegoś czasu tragicznie mi się gra IS-6, rozegrałam nim ponad 600 bitew, na początku było wspaniale, później coraz gorzej. Jeżeli chodzi, o Jagodę - Zostawię sobie zdanie, o niej dla samej siebie, zarabia bardzo dobrze, ale to raz na jakiś czas uda się dobry meczyk rozegrać.

Opublikowano

IS-6 to ,,stronku tenku" i dla mnie wciąż jest świetny jak ma się dobrą załogę. Wątpię, by była możliwość sprzedania tego czołgu za złotko, bo na SP był duży hejt.
Co do 8.8 ten czołg jedynie nadaje się do sprzedania.

Opublikowano

Co do 8.8 ten czołg jedynie nadaje się do sprzedania.

Grałeś, że mówisz? 125 bitew, 58%, poniżej 50 nie zszedłem, chyba, że noob team i szybkie 15-2.

Jest wolny, pancerz dobry, jak schowasz dół. Oczywiście jak wezmą golda to z bliska każda 7/8 się wbiję w górę, ale to nie czołg 1 linii.

6cluij.gif

Opublikowano

Grałeś, że mówisz? 125 bitew, 58%, poniżej 50 nie zszedłem, chyba, że noob team i szybkie 15-2.

Jest wolny, pancerz dobry, jak schowasz dół. Oczywiście jak wezmą golda to z bliska każda 7/8 się wbiję w górę, ale to nie czołg 1 linii.

Ja mam 300bitew tym gównem i niedałbym za to drugi raz nawet 5zł.

Jest wolny, pancerz C*****Y nawet jak schowasz dół, obecnie nikt się nie pierdoli ze strzelaniem z apków i celowaniem w weakspoty, dostaniesz lawine heatów albo innych goldów to puf, już nawet nie wspominając o klikerach.

Ten czołg jest niegrywalny w obecnej "mecie" gry(chodzi mi o popularność czołgów i sposób w jaki ludzie grają)

Opublikowano

Nie wiem o co Wam chodzi z IS-6. Ostatnio po dość długiej przerwie wsiadłem znów na niego i nie schodziłem poniżej 2.3k dmg średniej.

Opublikowano

Ta? Właśnie 3jg w plutonie, 6 zwycięstw pod rząd, poniżej 55 nie zszedłem. :)

Jak powtórzysz to w tak samo o 16 a nie o 24 to pogadamy, gimby jutro lecą do szkoły i ludzie  w miare ogarniają, jak ci wyleci paczka medów na ryj to tą jadźka sie zesrasz pod siebie na NORMALNYM randomie.

Opublikowano

Ja mam 300bitew tym gównem i niedałbym za to drugi raz nawet 5zł.

Jest wolny, pancerz C*****Y nawet jak schowasz dół, obecnie nikt się nie pierdoli ze strzelaniem z apków i celowaniem w weakspoty, dostaniesz lawine heatów albo innych goldów to puf, już nawet nie wspominając o klikerach.

Ten czołg jest niegrywalny w obecnej "mecie" gry(chodzi mi o popularność czołgów i sposób w jaki ludzie grają)

Jestem tego samego zdania, tym czołgiem już chyba z 3 miesiące nie grałem, szit.

Is6 wszyscy chwalą, więc wątpię, żeby coś z nim mieli zrobić. 

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Gdybym miał is6 to pewnie jg byłby typowym gównem, ale na jg dużo nie trzeba i już zarobek. A jedynie mam fcm i jg, na zarobek nie narzekam, czasem wkurza przez to co wyżej napisaliście, ale we 2-3 to da się nim grać nawet

6cluij.gif

Opublikowano

Mam i ISa i JG.

IS-6 bardzo przyjemny, wymieniłbym mu tylko działo :P

JG - mam, bo gold z kodów zawsze na propsie. Rozegrałem kilka bitew i w sumie fajnie by było dostać za niego rekompensatę w goldzie ;d

Opublikowano

Rozegrałam dzisiaj pierwszą bitewkę od tygodnia (Wlasne powody) i pierwsze co wzięłam, był to IS-6. Zrobiłam 5,5tyś dmg z groszami, po asyscie 2,2k, odbite 3k. Zarobiłam 170tyś na czysto. Fakt da się zarobić, jedyny minus tego czołgu to celność, gdyby była trochę lepsza, penetracje mozna zostawić.

Opublikowano

Rozegrałam dzisiaj pierwszą bitewkę od tygodnia (Wlasne powody) i pierwsze co wzięłam, był to IS-6. Zrobiłam 5,5tyś dmg z groszami, po asyscie 2,2k, odbite 3k. Zarobiłam 170tyś na czysto. Fakt da się zarobić, jedyny minus tego czołgu to celność, gdyby była trochę lepsza, penetracje mozna zostawić.

Jaką masz załogę?

Opublikowano

Jaką masz załogę?

10 perków.

1.BiA

2.Żarówka.

3.Naprawa

4.Kamuflaż.

5.Gasnica.

6.Strzał z biodra.

7.Mentor.

8.Hamowanie sprzęgłem.

9.Jazda Tenerowa.

10.Rozeznanie w Sytuacji.

Uznałam, ze nie ma co robić perka Gładka Jazda, bo ten czołg ma straszną celność, a w ruchu tym bardziej. Wydaje mi się, że perk by nawet nie pomógł, mam 98% perka 10, zaraz 11.

Opublikowano

10 perków.

1.BiA

2.Żarówka.

3.Naprawa

4.Kamuflaż.

5.Gasnica.

6.Strzał z biodra.

7.Mentor.

8.Hamowanie sprzęgłem.

9.Jazda Tenerowa.

10.Rozeznanie w Sytuacji.

Uznałam, ze nie ma co robić perka Gładka Jazda, bo ten czołg ma straszną celność, a w ruchu tym bardziej. Wydaje mi się, że perk by nawet nie pomógł, mam 98% perka 10, zaraz 11.

I dziwisz się, że IS-6 jest słaby? :P

Dowódca: Towarzysze Broni, Naprawa, Szósty zmysł,

Celowniczy: Towarzysze Broni, Naprawa, Strzał z Biodra,

Kierowca-mechanik: Towarzysze Broni, Naprawa, Gładka Jazda,

Ładowniczy: Towarzysze Broni, Naprawa, Desperat. 

Masz 3 perki świetne na ten czołg.

Opublikowano

Trzeba golda zakupić. Cóż wracając do tematu - przeczytałam odpowiedzi i czas pokaże co będzie. Mozną zamknąć. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...