Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

.

HermitDevil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupował w bierdronce xD też zakupiłem i faktycznie nie ma jedynki co do tematu to wątpie by w biedronce mu przyjeli reklamacje :)

Opublikowano

No dobra, zrobiono mnie (jak i pewnie wiel innych) huja xD Nie myślałem, że paragon w biedrze przyda się do czegokolwiek. Głupi błąd z mojej strony, na który raczej nic nie wskuram.

Opublikowano

No dobra, zrobiono mnie (jak i pewnie wiel innych) huja xD Nie myślałem, że paragon w biedrze przyda się do czegokolwiek. Głupi błąd z mojej strony, na który raczej nic nie wskuram.

Masz racje - nic nie wskórasz. Zawsze warto brać ze sobą paragon, nawet za byle pomidory. Warto też wspomnieć, że to jest błąd sprzedawcy - nie twój, że nie dali Ci tego co chciałeś zakupić.

Opublikowano

Masz racje - nic nie wskórasz. Zawsze warto brać ze sobą paragon, nawet za byle pomidory. Warto też wspomnieć, że to jest błąd sprzedawcy - nie twój, że nie dali Ci tego co chciałeś zakupić.

Co ma taka Biedronka do tego, że wysłali im trefną partię? xD

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Co ma taka Biedronka do tego, że wysłali im trefną partię? xD

To już nie problem kupującego... Ale zauważ, że inny użytkownik miał ten sam problem.

Opublikowano

To już nie problem kupującego... Ale zauważ, że inny użytkownik miał ten sam problem.

Najwyraźniej w Biedrze była jedna wybrakowana partia, bo na pewnej grupie na FB niektórzy pisali, że nie mają pierwszej części, a niektórzy pisali że mają.

349241432911096669131.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...