Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sklepy offline

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to nie jest trudne, robi dużą różnice na serwerze. Od polaka napewno nie kupuj bo będzie pierdyliard bugów.

...................\/...................

Opublikowano

nie kupuj sklepów offline, po c**j wydawać około 800 zł na coś co już krąży po sieci. 

Sklepy NIXA już chyba każdy ma i każdy rozdaje, tak samo z sklepami które są na vesteris nie pamiętam nicka kolesia..

sklepy Corvn tez już ma w c**j ludzi więc po co wydawać k***a 800 zł na coś co już jest? a technicy dalej myślą że jest to nowość którą trzeba tylko kupić. 

46302966905014201006.png

Opublikowano

Wgrajcie sobie sklepy od Kena, ale potem nie płaczcie i nie przylatujcie na forum z problemem padających channeli, znikających itemów itd. xD

Opublikowano

Wgrajcie sobie sklepy od Kena, ale potem nie płaczcie i nie przylatujcie na forum z problemem padających channeli, znikających itemów itd. :lol:

Ken ma akurat bugnięte sklepy, aczkolwiek chyba najlepsze z tych wszystkich.

2887814279715911366194.png

To jest prawdziwe Metinowe Pierdo*nięcie. EasY/MediuM Serwer z 5 Klasą Postaci.

Opublikowano

Ken ma akurat bugnięte sklepy, aczkolwiek chyba najlepsze z tych wszystkich.

Skoro vesteris ich (chyba) używa, to nie są takie złe? Ken je pewnie na bieżąco updatuje.

Opublikowano

Trochę ryzykowne wrzucać ten syf na serwer.

Lepiej poczekać, aż ktoś je całkowicie odbuguje i wrzuci.

Podobno Nixo czy jak on tam miał, je udostępnił, ale bugi były.

WDZCBfp.png

Opublikowano

Trochę ryzykowne wrzucać ten syf na serwer.

Lepiej poczekać, aż ktoś je całkowicie odbuguje i wrzuci.

Podobno Nixo czy jak on tam miał, je udostępnił, ale bugi były.

Czekać aż ktoś je odbuguje i wrzuci - nie licz na to, myślisz że ktoś będzie w tył z kilkoma stówkami?

Sklepy offline to dobry system, ale też syfny który nadaje wizualny tłum w miastach, gdzie ludzie którzy wystawiali sklepiki w m2?

Zbędne ułatwianie rozgrywki.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Czekać aż ktoś je odbuguje i wrzuci - nie licz na to, myślisz że ktoś będzie w tył z kilkoma stówkami?

Sklepy offline to dobry system, ale też syfny który nadaje wizualny tłum w miastach, gdzie ludzie którzy wystawiali sklepiki w m2?

Zbędne ułatwianie rozgrywki.

Już są odbugowane... latają po sieci i mnie to dziwi że taki ktoś jak ty jeszcze ich nie ma. a może piszesz głupoty?

Shopy 

Corvn - 100% sprawne, z vesterisa 100% sprawne, i od nixa 99% sprawne nie sprawdziłem jeszcze

latają po necie za free. 

46302966905014201006.png

Opublikowano

Już są odbugowane... latają po sieci i mnie to dziwi że taki ktoś jak ty jeszcze ich nie ma. a może piszesz głupoty?

Shopy 

Corvn - 100% sprawne, z vesterisa 100% sprawne, i od nixa 99% sprawne nie sprawdziłem jeszcze

latają po necie za free. 

Uważaj żeby ten Twój Bóg Corvn nie sprzedał innym, co z tego że latają po sieci?

Skoro latają to wstaw je a nie pierdzielisz za przeproszeniem w każdym temacie co ty nie masz.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Uważaj żeby ten Twój Bóg Corvn nie sprzedał innym, co z tego że latają po sieci?

Skoro latają to wstaw je a nie pierdzielisz za przeproszeniem w każdym temacie co ty nie masz.

Corvn rozdaje shopy wiec nie pierdol. 

a po co ja mam wstawiać? powiedz mi? 

46302966905014201006.png

Opublikowano

Nie zgodzę się z tobą, że 100% sprawne ale ok... Nawet shopy kena 100% sprawności nie mają ;d.

Kurde chodziło mi o to że nie wywalają channeli oraz nie mają bugów. 

jednak np przy sklepach Corvn trzeba robić Konserwacje serwera co 4 dni. xD

ale mimo to są sprawne. 

46302966905014201006.png

Opublikowano

Kurde chodziło mi o to że nie wywalają channeli oraz nie mają bugów. 

jednak np przy sklepach Corvn trzeba robić Konserwacje serwera co 4 dni. xD

ale mimo to są sprawne. 

A no chyba, że :D.

Opublikowano

Skoro vesteris ich (chyba) używa, to nie są takie złe? Ken je pewnie na bieżąco updatuje.

Bo Endymion to dobry technik, rozwiązał podstawowe problemy. Ken też by je rozwiązał, z pewnością ale... Jeżeli on to testuje na serwerze, gdzie nie gra więcej jak 2 graczy to nie ma co się spodziewać, że wszystko wykryje. 

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Bo Endymion to dobry technik, rozwiązał podstawowe problemy. Ken też by je rozwiązał, z pewnością ale... Jeżeli on to testuje na serwerze, gdzie nie gra więcej jak 2 graczy to nie ma co się spodziewać, że wszystko wykryje. 

Co racja to racja :>.  Jednakże sprzedając takowe, z pewnością daje łatki tym co wykryją błędy, więc sklepy od Kena można jak najbardziej polecić :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...