Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spamujący bot na forum MYBB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zacznę od tego. Jeżeli w złym dziale napiszałem to prosze oprzeniesienie.

Witam. Mam problem mam forum postawione na mybb. Ostatnio na nie wszedłem i zobaczyłem wielki syf. Pełno botów. Usunąłem ich i zmieniłem aby po rejestracji sie czekalo az  administrator z akceptuje użytkownika. No ale po usunięciu botów nie usuneły sie ich tematy. Nie chce mi się samemu tego wszystkiego usuwać.

Dla tego się pytam jest jakiś sposób aby wszystkie tematy z działu zostały usunięte? Zobaczcie jak to wygląda

http://koksklasa.cba.pl/forumdisplay.php?fid=4

Opublikowano

Wejdź może do bazy danych i skorzystaj z DELETE

3587513.png

Potrzebujesz pomocy? Pisz śmiało na PW/Skype/Gadu-Gadu!

(albo napisz na forum... ^.^)

Opublikowano

Witam, 

Musisz zalogować się na stronce co kolega podał wyżej, następnie wybierasz bazę oraz znajdujesz tabelę w której znajdują się tematy. Później zaznaczasz sobie po lewej koło id które ma usunąć a następnie poniżej masz usuń zaznaczone.

Polecam zapoznać się z: https://www.siteground.com/tutorials/phpmyadmin/

Pozdrawiam.

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

Opublikowano

Tam znalazlem posts  taką tabele usunąłem wszystko i nic juz tam nie mam z postów a na stronce nadal mam :(

EDIT:

Dobra, jednak było usunięte tylko pisało że jest 48. Dopiero potem się domyśliłem że trzeba też edytować tabele forum :)

Dzięki za pomoc :)

Temat można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...