Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sukienka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Cześć.

Czy ktoś z Was kojarzy jakieś dobre i sprawdzone sklepy z sukienkami maxi? Coś bardziej wieczorowego lub na wesele.

Allegro i nelly będzie moją ostatecznością jeśli nic nie znajdę, więc póki co prosze sobie darować wypisywanie allegro/nelly. :P

Szukam czegoś w rodzaju np:

http://img.szafa.pl/ubrania/1/007091465/1315313016/pilnie-szukam-dluga-sukienka-np-hm-by-night.jpg

http://i.snobka.pl/sn365/48932a780005a57b467bf0a5

http://img.szafa.pl/ubrania/1/012208115/1349902176/asos-zara-aqua-xs-34-dluga-maxi-sukienka-czarna.jpg

Czy nawet czegoś lepszego, generalnie długie do ziemi. ;)

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Kogo ty pytasz? Na forum jest 99% chłopaków, w tym 98% ma wylane na to jak wygląda. W dodatku pytasz o rzeczy dla kobiet.

Ja ci powiem, żebyś poszukała w sieciówkach w galeriach, bo nic innego nie znajdziesz. Zresztą na wesele nie musi być full opór elegancja, wystarczy zwykła mała czarna czy cokolwiek. A takie coś na pewno kupisz w benetonie, zarze (co do tego pierwszego nie jestem pewien).

Opublikowano

­@Exíle Nie prosiłam o opinie tego co robie i tego co na wesele sie nosi. Proszę czytać ze zrozumieniem. Nie jest grzechem pytanie się o rzeczy dla kobiet, szczególnie że na forum ich troszke jest. Ja jakoś nie jestem facetem a niektórym tu pomagam i jakoś nie robię nikomu wyrzutów.

I prosiłabym raczej o jakieś polskie sklepy i żadnych sieciówek, tym bardziej zara u których nie ma żadnych takich super eleganckich sukienek. Jak coś podajesz to prosiłabym o sprawdzenie czego, a nie na ślepo.

I nie chce żadnej małej czarnej, jakbyś nie doczytał. Szukam konkretnie maxi i przy okazji - czarnej nie wypada na wesele brać. Zresztą ta sukienka będzie na różne okazje, nie tylko na wesele.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

­@Exíle Nie prosiłam o opinie tego co robie i tego co na wesele sie nosi. Proszę czytać ze zrozumieniem. Nie jest grzechem pytanie się o rzeczy dla kobiet, szczególnie że na forum ich troszke jest. Ja jakoś nie jestem facetem a niektórym tu pomagam i jakoś nie robię nikomu wyrzutów.

I prosiłabym raczej o jakieś polskie sklepy i żadnych sieciówek, tym bardziej zara u których nie ma żadnych takich super eleganckich sukienek. Jak coś podajesz to prosiłabym o sprawdzenie czego, a nie na ślepo.

I nie chce żadnej małej czarnej, jakbyś nie doczytał. Szukam konkretnie maxi i przy okazji - czarnej nie wypada na wesele brać. Zresztą ta sukienka będzie na różne okazje, nie tylko na wesele.

To wieczorowego czy na wesele? Ja ci podałem przykład wieczorowej. Powinnaś się domyślić. 

5 min szukałem i juz znalazłem, że w arkadii w sklepie NOOK można kupić sukienki marzeń, czy na wesele, czy studniówkę. Takie trudne... 

Ostateczność to marywilska :)

####

Nie jesteś facetem, a niektórych tu pomagasz. Ja ze swojego doświadczenia z modą powstrzymuje się czasem od śmiechu co ty proponujesz, ale pomagaj // no offens.

Opublikowano

­Każdy ma inny gust, więc Twoje rozbawienie na mnie nie działa, próbuj dalej mi dopiec jak to masz w zwyczaju. ;)

A o Twoim przykładzie coś Ci już powiedziałam i powtarzać się nie lubie. Marywilska odpada, nie potrzebuje tandetnych podróbek i kolejnych rozczarowań. NOOK też patrzyłam przed napisaniem tematu i nie mam pewności co do niego, o czym pisałam w pierwszym poście że szukam czegoś sprawdzonego, więc czekam na opinie jakiś dziewczyn lub facetów, którzy mają kobiete/kolezanke/siostre, etc i wiedzą coś na ten temat. Bo poszukac to se sama też moge coś, a nie o to raczej prosiłam w temacie. Proszę czytać ze zrozumieniem, kolejny raz. Tobie już dziękuję, nie szukam tego typu opinii.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Na targowiskach są często ładne sukienki i niedrogie po co kupować markowe.

big.jpg?1343218729

Oni mają fajne, rozkładają się dziennie po 5;00 i  między 12 a 13 jest szczęśliwa godzina i możesz wyrwać jakąś cudaczną sukienkę 10% taniej.

I widzisz na co komu aparty, bershki, zary i inne gówna.Tu masz suknie może i z jedwabiu Ja tam nie wiem i w jakich cenach......

Nie musisz dziękować :)

Pozdrówki :lol:

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Jeżeli akceptujesz lumpeksy to możesz w nich poszukać. Osobiście nie robię tam zakupów ale sporo koleżanek poleca. Jak czasami zapytam którąś gdzie kupiła kieckę, to słyszę że w lumpie za 30 zł i są jakościowo bardzo dobre + nie wyglądają jak ze sklepu używanego  :D .

tumblr_o7mrcrLko81tcqgd2o2_r2_500.gif

Opublikowano

A ja polecam Ci znaleźć kogoś, kto uszyje sukienkę na zamówienie, dokładnie taką, jaką sobie wymyślisz, znajdziesz w internecie. :p

xdnXBJo.png

Opublikowano

­

A ja polecam Ci znaleźć kogoś, kto uszyje sukienkę na zamówienie, dokładnie taką, jaką sobie wymyślisz, znajdziesz w internecie. :p

2 lata temu tak zrobiłam. ;) Przemyśle to, może tak zrobie jeszcze raz.

­VeIMQWU.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...