Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z telefonem Sony Ericsson xperia arc s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupiłem telefon Sony Ericsson xperia arc s od znajomego.

xperia-arc-s-hands-on.jpgMam problem z tym telefonem ponieważ, kupiłem internet w orange. Odpalam sieci komórkowe i zaznaczam Włącz przesyłanie danych. Nic sie dalej nie dzieje.. Raz był taki moment że na chwilę pokazało się u góry ta literka e ze strzałkami i zaraz znikła. 

Drugi problem gdy odpalam wi-fi wyskakuje mi non stop komunikat " Uwierzytelnienie w Google Talk nie powiodło się"

Trzeci problem.. Nie mogę nic pobierać ze sklepu play. Gdy chce pobrać wyskakuje taki komunikat i tak z każdą inną rzeczą którą chce pobrać z tego sklepu.

11924964_962249387173137_235960681912054

Resetowałem telefon fabrycznie ponad 3 razy i problemy nie znikają... Bardzo bym prosił o pomoc.. 

Opublikowano

co do google play i google talk to miałem ten sam problem jak kupiłem xperie mini (ten sam android z tego co widzę na screenie) i pomogły ustawienia fabryczne, po których miałem bootloop i wgrałem najnowszego androida dla tego telefonu przez PC Companion. 

Opublikowano

co do google play i google talk to miałem ten sam problem jak kupiłem xperie mini (ten sam android z tego co widzę na screenie) i pomogły ustawienia fabryczne, po których miałem bootloop i wgrałem najnowszego androida przez PC Companion. 

Wytłumaczył byś jak wgrać najnowszego androida? na zielony w tych sprawach jestem :D

Opublikowano

Wytłumaczył byś jak wgrać najnowszego androida? na zielony w tych sprawach jestem :D

Pobierasz program od Sony i podłączasz telefon. Co do internetu - ustaw punkty dostępowe (w kategorii sieci komórkowe) w ustawieniach dla Twojej sieci. A jak nie działa Google Play to usuń konto Google z poziomu ustawień i dodaj ponownie, czasami działa.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Sms konfiguracyjny od operatora dostałeś?­

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Błąd pierwszy - jaki internet, tzn. w jakiej technologii wykupiłeś?

Błąd drugi - wejdź w opcje aplikacji i "wyczyść dane"

Błąd trzeci - usuń konto google w ustawieniach i zaloguj się ponownie. Na drugi problem też może pomóc.

No i włącz synchronizację. Mając Androida czesto miewałem podobne problemy, co do uwierzytelniania (zazwyczaj w Galerii) i to pomagało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...