Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grafika pod prezentacje+Logo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miłe że się podoba możliwe że w wolnym czasie znów coś skleję pod serwery hamachi bo widze że znów zaczęły wychodzić a widząc prezentacje aktualnych serwerów hamachi jest taki nie ład aż to na samym wejściu odrzuca

ale czego się spodziewać po serwerach stawianych w max 3 godziny i 10 minutach spędzonych w robieniu prezentacji, fakt serwer hamachi ale no nie oszukujmy się prezentacja też powinna jakoś wyglądać bo to świadczy o nie ładzie również na serwerze.

99mpo2.jpg

Opublikowano

Ani to nie jest ładne ani to nie jest brzydkie. Neutralne.. widać, że grafika została wykonana przez osobę która zaczyna bawić się photoshopem. W dzisiejszych czasach to nie przejdzie, najważniejsza:

• Reklama
  • Grafika
  • Team
  • Serwer (Czy są bugi itd)
Opublikowano

@Sheila^^ W photoshopie bawie się sam i grafike robiłem pod własne uznanie i pod swój serwer hamachi więc wyszło jak wyszło a pod serwer hamachi będzie w sam raz

99mpo2.jpg

Opublikowano

@Sheila^^ W photoshopie bawie się sam i grafike robiłem pod własne uznanie i pod swój serwer hamachi więc wyszło jak wyszło a pod serwer hamachi będzie w sam raz

Bawić się bawię od dłuższego czasu w owym programie.

Co do grafiki mi osobiście się bardzo nie podoba.. po prostu bleh.. no, ale liczy się praca własna :)

Opublikowano

No kurde sam nie wiem, dla mnie to jest takie trochę na odwał zrobione xD

Osobiście mi się to nie podoba, ale może komuś się jednak spodoba.

Nie mam żadnych umiejętności w robieniu grafiki zrobiłem ją tylko i wyłącznie pod mój serwer hamachi który miałem robić więc wiadome że szału nie ma dupy nie urywa ;)

99mpo2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...