Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zasilacz

k0zi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym się dowiedzieć czy ten zasilacz jest w miarę, czy podane informacje na boku są też w miarę? Zasilacz wyjąłem z komputera z ciekawości, ale również w celu przeczyszczenia go. 

Komputer kupowałem kilka lat temu na allegro. Co jakiś czas coś wymieniłem w kompie (m. in. karta graficzna, dysk twardy, wentylatory). Procesor, płyta główna i RAM'y są całkiem dobre. 

Zasilacz pewnie jest tykającą bombą, ale chciałbym dowiedzieć się szczegółów o tym zasilaczu, jeśli ktoś się oczywiście na tym zna. 

Jeśli potrzebujecie więcej danych o moim sprzęcie to piszcie. 

Wcześniej chciałem wymienić zasilacz, ale musiałbym dokupić sporo przejściówek a niestety nie miałem pieniędzy. 

k3r51d.jpg

Jeśli jest słaba jakość zdjęcia to piszcie, postaram się jakoś inaczej przesłać zdjęcie, bo wysyłałem zdjęcie z telefonu na fejsa i z fejsa na hosting. 

dddtly.jpg

Opublikowano

Marka Bandit widnieje na czarnej liście zasilaczy, więc powinieneś jak najszybciej się go pozbyć. A co do informacji zasilacza to wszystko jest jak na markowym zasilaczu.

5719814456868591400331.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...