Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14 - Problem z połączeniem z serwerami EA

Cimen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy próbuję wejść na futa wyskakuje mi komunikat ,,Servery Ea są obecnie nie dostępne.Spróbuj ponownie później"  Wcześniej grałem normalnie i nic nie wyskakiwało.

Opublikowano

Siemka, też tak miałem po paru dniach samo ustąpiło i się zalogowałem. Z tego co słyszałem to nic nie da się z tym zrobić bo to od nich ten problem idzie, ale tylko tak słyszałem więc nie jest to pewne w 100% .

Opublikowano

Witam :D Mam Ten Sam Problem , Dziś Już Nerwy Mi Puściły I Skontaktowałem Się Z EA :P Wyjdzie Update , Który Naprawi Ten Błąd Nie Powinno To Potrwać Dłużej Niż Do Końca Tygodnia :P Pozdroo ;)

Opublikowano

Witam :D Mam Ten Sam Problem , Dziś Już Nerwy Mi Puściły I Skontaktowałem Się Z EA :P Wyjdzie Update , Który Naprawi Ten Błąd Nie Powinno To Potrwać Dłużej Niż Do Końca Tygodnia :P Pozdroo ;)

ale ma wyjść update do fify 14 czy do 15 ? bo wątpie żeby wydali update do fify 14

Opublikowano

ale ma wyjść update do fify 14 czy do 15 ? bo wątpie żeby wydali update do fify 14

A Tego Akurat Nie Wiem :P Ale Ma Coś Wyjść Co To Naprawi ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...