Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FMA:Brotherhood - anime a manga

Ariness

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, hej. Wie ktoś może, w których epizodach został zekranizowany 17 tom mangi?
Właśnie dostałem mejla od Yatty, że ten wolumen doślą mi później, a nie ukrywając, chciałbym jak najszybciej zacząć czytać i nie mieć żadnych przerw.

Za pomoc lajki. :3

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

wydaje mi sie, ze nie pogubisz sie w fabule nawet jesli nie przeczytasz tego tomu, w koncu widziales anime. A konkretnej odpowiedzi nikt ci nie da, bo skad ludzie maja to wiedziec, szansa na to jest bardzo mala, ze ktos to wie. Nawet jesli jest mozliwosc znalezienia tej informacji to nikomu sie nie bedzie chcialo skoro ty tez masz taka mozliwosc.

Opublikowano

Borhterhood to anime w pelni oparte na mandze, różnica jest prawie zerowa, tylko końcówka trochę inna jak szybko przejrzałem.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

A no racja xD jak 34 odc mniej więcej, 

Btw trochę gorzej może być z tym, bo sceny są trochę przeplątane. Nie lepiej sobie na necie przeczytać :l?

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

A no racja xD jak 34 odc mniej więcej, 

Btw trochę gorzej może być z tym, bo sceny są trochę przeplątane. Nie lepiej sobie na necie przeczytać :l?

Eeee. Głupio się przyznać, ale... nie wpadłem na to. xDDDDDDDD

Masz 10 lajków za pomoc i moją ciapowatość. xD

Zamykam.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...