Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Valve coś narobiło

PolishDesigner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki skill tacy przeciwnicy. Volvo daje Ci szanse przed spadkiem z rangi.

Ale ja nie gram jak silver tylko jak gold i 20 fragów mam najmniej a nie 5-10 to chyba przez fale banow

76561198230710648.png

Opublikowano

Bo się poziom obniżył gold 1-4 to silver 1-4. Ja się bawiłem na smurfie jak mi takie goldy 2 dobrało. Biegasz z nożem, a on kuca i próbuje Cię trafić z awp i dostaje kose. Kiedyś gold to był gold, a teraz to silver. Pewnie dlatego, że jak grasz pierwszy mecz to dostajesz pełno unrankedów i goldów. A kiedyś losowało silvery.

Opublikowano

Bo się poziom obniżył gold 1-4 to silver 1-4. Ja się bawiłem na smurfie jak mi takie goldy 2 dobrało. Biegasz z nożem, a on kuca i próbuje Cię trafić z awp i dostaje kose. Kiedyś gold to był gold, a teraz to silver. Pewnie dlatego, że jak grasz pierwszy mecz to dostajesz pełno unrankedów i goldów. A kiedyś losowało silvery.

Jak wyjde z golda nie bedzie tych silverow i goldow? Bo ja mam w 90% moich meczow ostatnio silvery

Zaloze wieczorem temat bo potrzebuje od was kilka rad z cs:go :)

76561198230710648.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...