Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Skiny do CS:GO za PSC

oski0132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nieoplaca sie + moze to byc scam

+ dzisiaj kupowałem od typa FC4 za 2 skiny warte 7.50€ i nie oscamowałem gościa + tak się składa, że mnie ktoś oscamował jakąś godzinę + temu + jak się nie opłaca skoro one są warte ponad 50zł...

Opublikowano

+ dzisiaj kupowałem od typa FC4 za 2 skiny warte 7.50€ i nie oscamowałem gościa + tak się składa, że mnie ktoś oscamował jakąś godzinę + temu + jak się nie opłaca skoro one są warte ponad 50zł...

Nie, nie są warte ponad 50zł, i przy okazji chciałeś za te skiny 70zł :)

@down

Popatrz sobie na ceny na rynku, nie wychodzi ponad 5dych a odjąć od tego opłaty steam... :)

Opublikowano

Nie, nie są warte ponad 50zł, i przy okazji chciałeś za te skiny 70zł :)

Tak są warte ponad 50zł, ponieważ jest takie coś przy skinach jak "od [cena]" czy jakoś tak... A po drugie tak chciałem za te i jeszcze atomowy stop MW, ale gościu mnie oscamował...

Opublikowano

Tak są warte ponad 50zł, ponieważ jest takie coś przy skinach jak "od [cena]" czy jakoś tak... A po drugie tak chciałem za te i jeszcze atomowy stop MW, ale gościu mnie oscamował...

Przepraszam zapomniałem, że sprzedałem 2 skiny warte 10zł ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...