Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anime a szkoła - pójście do gimnazjum

Kamelott

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć chłopaki, chciałbym podzielic sie z wami moim problemem. Mianowicie jak jeszcze chodzilem do podstawowki to moj najlepszy ziom z klasy zaprosil mnie do siebie do domu po lekcjach. No to ja sie zgodzilem no bo czemu by nie? Przychodze do niego, a on mi mowi, ze teraz obejrzymy jakas fajna bajke, no to ja myslałem, ze to będzie skubi du (nie wiem jak sie pisze) albo spiderman (mialem 8 lat), a on mi puscił jakiś ninjdża i powiedzial, że to naruto uzumaki. Obejrzelismy jeden epizod i jak tylko wrocilem do domu to wbilem na komputer i zaczałem jak maniak oglądac wszysteki odcinki (stanał mi). Pozniej odkryłem, że jest tego więcej i to nie sa bajki tylko anime, to powiedziałem to koledze, że bluźnił i ma wypluc swoje słowa i on mi wywalił gonga w morde (juz sie nie lubimy). Ja sie popłakałem wszyscy sie smieli ze mnie, że przegryw, fajtłapa i w ogóle. Do konca podstawowki nikt mnie nie lubił, a ja topiłem smutki ogladajac anime i mange. Jak miałem juz 10 lat to tata znalazł pod moim łozkiem hentaja (taka manga, ale z gołymi pannami) i powiedzial, że ja sie niby do tego masturbuje, a ja mu na to, że ja nie wiem nawet jak sie to robi i on wział pas i powiedzial, że jak ze mna skończy to mnie matka nie pozna. Ja sie popłakałem, ale przyjałem wszystkie ciosy (jak moj ulubiony bohater naruto uzumaki). Majac 12 lat mialem juz około 150 mang, ktore przechowywałem u dziadka, który miał alzheimera, wiec i mial za przeproszeniem wyjebane. Obejrzalem juz ponad 400 tytułow anime. Musiałem robić to w nocy, kiedy rodzice spali. No i podczas jednej z takich nocy zaczał sie mój najwiekszy problem. Zobaczylem fajna okladke takiego anime i pomyslałem sobie, że moze warto obejrzeć. Upewniłem sie, ze rodzice smacznie spią i odpaliłem pierwszy odcinek. Okazalo sie, ze to jeden z tych hentajow no i przy jednej ze scen nagle poczulem niepokojące wibracje w spodniach, chyba nie musze mowić, że tamta noc była biała. Potem to juz szło dalej, co wieczór to samo. Pamiętam jak dziś, że podczas lekcji przyrody moja koleżanka, która siedziała przede mna czytala taka mange i sobie zerknałem budząc przy tym krakena. Nagle nauczycielka powiedziala, zebym podszedł na środek klasy pokazać moj zielnik. Ja wpadłem w panike, ale podszedłem. Wszyscy w smiech, a ja cały czerwony podszedlem do tablicy i sie odwrociłem i zaczałem jąkając sie "oto mój zielnik..." i nagle nauczycielka mi przerwała i powiedziała "mamy tutaj dendrofila hehe", a ja się rozpłakałem, a ktoś dodał "to przez chińskie bajki prze paniom". Zsikałem sie w spodnie i wybiegłem z sali. Teraz mam 13 lat i jutro idę do 1 gimnazjum. Cały pokoj mam obklejony plakatami z hentajami, dookoła mangi i zawsze jak jestem w pokoju puszczam sobie hatsune na full (w rogu mam nawet dla niej ołtarzyk). Rodzice juz mnie dawno nie kochają, a dziadek zmarł. Codziennie wale sobie do 2D i czasami zdarza mi się mówic po japońsku. Jestem grubym, pryszczaty, nosze okulary i od 4 klasy podstawowki chodze do szkoly z opaską ninja wioski liścia. Myślicie, ze są szanse, że znajdę kolegów w nowej klasie? Nie chce przezywac tego samego jeszcze raz.

Opublikowano

Czy w nowej klasie znajdziesz ziomali to nie wiem, ale tutaj na forum na bank.

Pełno mangozjebów i kuców na tym forum ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...