Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Config najlepszych graczy

piter1130

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zapewne sporo osób grało w 1.6 i tam był tak zwany Config, zawsze sie pobierało config neo itp, aby lepiej sie grało

Mniejszy ping, interp itp

w CS Go też coś takiego jest ? że można pobrać Config neo i wkleić u siebie? po prostu aby wszystkie komendy przydatne  ( mniejszy rozrzut z broni, mneijszy ping, itp ) czy w CS GO jest już tak jak by wszystko dopasowane, i gracze na wyższy poziomie  mają takie same ustawienia jak inni ludzie np w silverze, czy np dopisują jakieś komendy przydatne

Dziękuje i miłego dzionka :D

Opublikowano

Ta, mniejszy ping, mniejszy rozrzut i jeszcze auto namierzanie znajdziesz jedynie w configu pro graczy. Jak byś nie zrozumiał o co mi chodziło, to nie ma takich komend, a config robisz pod siebie.

Opublikowano

Powiedz mi palancie że w 1.6 nie było komend które zmniejszały twój ping, jeżeli się nie znasz to prosze sklej te wary i się nie udzielaj skoro gówno wiesz o starym Csie,

Opublikowano

W csa gram i tak pewnie dłużej od Ciebie, bo gówno o nim wiesz. Jedyne netcode był związany z pingiem (co prawda i tak to nie wpływało na ping), ale to chyba każdy normalny ustawia i jest spokój potem. Jak jesteś silverem to i tak config pro gracza Ci nie pomoże, a jedynie będzie się dziwnie grało. Polecam dalej szukać "magicznych" komend które zmniejszą twój ping, rozrzut broni (haha) zamiast po prostu grać. Kolejna sprawa jest taka że tutaj nawet jak ustawisz jakieś raty to i tak serwer na którym grasz może je zmienić "pod siebie" i nic Ci to nie da.

Opublikowano

Stażu w 1.6 miałem około 7 lat, w CS GO, dopiero zaczynam i nie mam nawet rozegranych 10 winow,  Moje statystyki wynoszą 8 winów 3 przegrane, więc wydaje mi się że 1.6 z pewnością mi pomogło w przejściu na GO, chociaż nie oszukujmy się CS 1.6 to wgl prawie inna gra. Więc proszę cie nie pokazuj jak to ty się znasz na cs'ie gdy sam wiesz o nim może 1/3

Config NEo taza czy innych graczy jest potrzebny dla innych którzy także już wspinają się na samą góre, tak jak mówiłeś dla początkujących graczy to nawet może zaszkodzić ale nie znasz mnie i mojej gry dla tego proszę abyś się nie wypowiadał " mistrzu Cs"a"

Opublikowano

Skoro jesteś taki dobry, to po co Ci kogoś config? Zawsze to słabi gracze szukają jakiegoś wyjaśnienia w swoim słabym strzelaniu i są to zazwyczaj komendy. Przecież mogę sobie ściągnąć config taza i będę grał jak on, nie ? :D On za dobrze gra, to na pewno komendy które mu zmniejszają rozrzut i ping. Jeszcze raz polecam zacząć po prostu grać a nie patrzeć na jakieś komendy, bo ta gra nie na tym polega. Tutaj stawanie się lepszym opiera się na tym jak często grasz, ewentualnie trenujesz, a nie jakie wartości komend posiadasz. Co prawda są komendy które są przydatne typu viewmodel, raty, celownik, bindy, ale nie ma takiej magii co by Ci z 100 pingu zrobiła 5 albo żebyś nie miał wgl rozrzutu  :D 

Opublikowano

Nie wiem czy on to zrozumie, jak by sobie porównał domyślny config i config jakiegoś pro to by wyszło prawie to samo, oprócz bindów, celownika i ewentualnie viewmodela. Tylko weź mu to wytłumacz, gra 7 lat w csa a dalej uważa że jak weźmie kogoś config to będzie lepszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...