Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przepustki V2

majdix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko... Czu dało by się zrobić jakiegoś moda czy pogrzebać w plikach żeby na Pl'u mozna było dawać przepustki przez handel?

Opublikowano

ni da rady sproboj najechac na osobe dla ktorej chcesz dac przepe nia jesli nie zadziala nie ma sposobu (normalnie to otwierasz najlpierw handel a potem go dajesz a sproboj najechac na ta osobe przepa)

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

właśnie tak nie działa. ale skoro na chińskim się da to może w jakiś sposób da się coś pozmieniać w plikach chyba że to jakieś ustawienia których nie da się ruszyć

Opublikowano

to moze udostepnic ten kto ma pliki serverowe czyli GA :P

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Po pierwsze GA nie ma dostępu do plikow... Pracownicy GF zatrudnieni, mogą tylko ignerować w te pliki.

Ale i tak wdł mnie jest to ukryte gdzies w cliencie, wiem że na mpc jest pare programistów, może pogrzebiecie tam troche.

Też by mi na tym zalezało bo mam na starych kontach lącznie z 50 przepustek

Pozdrawiam

TTRocmxfX19ldW5lX19fMTk3X19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fOF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Hm... Np. na cliencie metina US mozna przelozyc hwanga... Na privach przez clienta US mozna przekladac hwangi to moze sprobowac takze przepustki tym clientem, podmienic pliki z clienta US do PL ale nie wiem czy to zadziala....

Daj -

:)

Zajrzyj na mój

PROFIL :)

slnrqa.gif

Opublikowano

up jest to możliwe np jak odpalisz serva przez chinola to sellniesz a przez polskiego już nie więc trzeba sie troche pobawić może przez kamermoda spróbuj ktoś pisał że działa ale nie wiem

NIE WIESZ JAK ZAROBIĆ KLIKNIJ

2% MPC Forum lubi Mou ,jeżeli należysz do tych 98% wklej to do sygny

Opublikowano

Radze się nie bawić kamer modem, jak wiemy ma opcje zapisywania loginu i hasła, żeby potem go nie trzeba było wpisać. I w końcu możemy konta nie mieć.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...