Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podkładka

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam roccat taito nie jest droga i dobra a ta ktora podales miala miec antyposlizgowy spod hmm ciekawe w moim przypadku slizgala sie po biurku i jest troche mala bynajmniej dla mnie roccat taito mini mozesz kupic za 49.99zl

Nir polecam podkladki ktora polecil kolega wyzej brak obszytych bokow,material z jakiego jest wykonana podkladka przyciaga kurz i szybko wchlania pot z 1 miesiac by wytrzymala napewno

Opublikowano

Szajs.

Polecam coś z serii QCK :P

Co za pier*******.

Zarówno qck jak i a4tech x7 są jednymi z lepszych podkładek.

Owszem a4tech zbiera trochę kurzu, ale jest o wiele tańsza od qck.

Miałem obie i różnicy w graniu nie ma.

Opublikowano

Jakbyś mógł rozwinąć dlaczego?

@Sztoss

Jakie minusy?

Pewnie dlatego że nie ma znaczka ss i mało prosów jej używa. Dobra podkładka, sam mam od 7 miesięcy i oprócz lekkich zabrudzeń nie ma żadnych śladów używania. Jak za cenę 20 zł za ok. 40x40 cm to jest idealna podkładka.
Opublikowano

po 2 miesiącach ciężkiej gry nie była zużyta, zamieniłem ją na roccat taito tylko dlatego, bo x7 była za mała ;)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Hej, co myślicie o podkładkach A4tech XGame X7?

Szajs czy jest w porządku?

Dobra podkladka, sam mam podkladke a4techa, sa bardzo dobre. qck tez jest spoko.

Bywalec
Opublikowano

Kupuj podkładki steelseries qck lub Razer Goliathus (speed/control) - sprawdzone przez profesjonalną scenę cs'a i bardzo dobre.

Sam posiadam qck i mogę polecić.

Opublikowano

Ja kupiłem podkładkę gejmerską na allegro bodajże za 15zł (esperanza) i też jest dobra, nie wiem co wy macie z tymi podkładkami, byle by była duża i z dobrą nawierzchnią :) Tak czy siak kolega ma i nie narzeka na tą A4techa ;)

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...