Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam kart kolekcjonerskich

Dygo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś było ich dużo, teraz ciężko znaleźć. Wie ktoś gdzie można KUPIĆ tego typu karty w języku polskim? Chodzi mi nie o jakieś piłkarskie czy coś tylko bardziej w stylu tych ze zdjęcia: http://www.cartamundi.com/pl/print/product/karty-kolekcjonerskie

Jeśli są to aukcje allegro itp. to proszę  o znalezienie w pełnych zestawów.

Widziałem stronę Trefl i nie chodzi mi o tych super bohaterów w majtach na spodniach.

Opublikowano

Dzieciństwo <3 Pamiętam że kiedyś był taki serial animowany że grali sobie w karcianke i postacie z tych kart walczyły ze sobą. Nie pamiętam tytułu ale się jarałem mocno, w kioskach były talie, ale kart było tak dużo, że aby zebrać wszystkie ze 150 talii trzeba by było kupić :DD Dołączam się do pytania, z chęcią też bym coś zaczął kolekcjonować :)

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Ogólnie po polsku jest niewiele. Jest jedna typowo polska karcianka, którą znam - Veto.

Natomiast z tych wydanych po polsku, to coś mi się kojarzy Star Wars, innych nie znam.

Retro PC:

MB: BEK-TRONIC BEK-3708 | CPU: AMD Am386 DX-40 40MHz | GPU: Trident 8900CL 1MB | Sound: SoundBlaster Vibra 16 | RAM:16MB(4x4) FPM SIMM Hyundai | HDD: 1.08GB Quantum Fireball | OS: DOS 6.22/Win 3.1

Opublikowano

Yu-Gi-Oh właśnie to miałem :D Ale prawdopodobnie podróby bo mama dała dyszkę w kiosku (albo nawet mniej) a taka talia po 50 zita na allegro ;(((

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Yu-Gi-Oh

Duel Masters

Chyba jakoś tak to się nazywało.

Na Allego sobie wpisz to jest pełno talii. 

O Duel Masters, na odwrocie chyba tak pisało a sporo tego miałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...