Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co udało Wam się osiągnąć w te wakacje ?

aresorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem czy można to nazwać osiągnięciem ale dwukrotnie podczas wycierania odbytu przedarł mi się papier i ujebałem sobie nadgarstek gównem.

Opublikowano

Fizycznie nic, poza słoikami których trochę narobiłem :) Poza tym bardzo się rozwinąłem intelektualnie i zrozumiałem kilka ważnych rzeczy... Gdy sobie pomyślę o moich wyczynach sprzed kilku, kilkunastu miesięcy to aż mi wstyd. Mam nadzieję że nie zatrzymam się w rozwoju i za rok będę mógł powiedzieć to samo o moim zachowaniu w tym momencie ;)

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Fizycznie nic, poza słoikami których trochę narobiłem :) Poza tym bardzo się rozwinąłem intelektualnie i zrozumiałem kilka ważnych rzeczy... Gdy sobie pomyślę o moich wyczynach sprzed kilku, kilkunastu miesięcy to aż mi wstyd. Mam nadzieję że nie zatrzymam się w rozwoju i za rok będę mógł powiedzieć to samo o moim zachowaniu w tym momencie ;)

Każdy porządny człowiek tak ma. We wrześniu się mówi: ale w te wakacje miałem plany, o czym ja myslalem. W kolejne wakacje: ale w ten rok szkolny to dziwnie myślałem, przecież jest inaczej
Opublikowano

­Dostałem się na studia,ogarnąłem sobie mieszkanie,wygrałem SOTW,wygrałem Gold Membera oraz Blue Membera.

egq3SFm.png

Opublikowano

Wydupic 7 lasek w tym dwie jednej nocy i jedna byla z zagranicy a tak poza tym nic szczegolnego

21f0dgn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...