Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę] Hosterem

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co oferuję ?

• Serwer 32 sloty
  • Token do ASQ
  • Wolną rękę co do prowadzenia TS

Jeśli twój projekt nie będzie pewny na start mogę dać tylko SA75

(bez dostępu do VPS)

Czego wymagam ?

• Wiedzy na temat TS3
  • Planu prowadzenia serwera
  • (nie wymagam kokosów typu 200 osób online)

Jeśli jedyne co potrafisz to robienie kanałów albo permy znasz w 99.9% a nie 100% to nie zawracaj mi tyłka

Jeśli kierujesz się myśleniem "fajnie mieć admina wejdę będzie dobrze lol" to spadaj na drzewo

Kontakt PW

Proszę opisać dokładnie plan prowadzenia serwera i proszę pamiętać że akceptuję wszystkie projekty (nawet te małe,klanowe)

Wszelkie boty mogę instalować więc proszę się nie martwic o to ze nie będzie możliwości instalacji.

Jeśli się dogadamy może się to okazać współpraca na lata.

Poprzedni wsólnik używał mojej maszyny przez prawie 6 lat i zrezygnował przez swoją pracę oraz brak czasu.

Nie odpisuję na wiadomości takie jak ta -

Wiesław Paleta napisał/a:

elo ja mogie być adminem

Opublikowano

Gość ddosuje ludzi . Nie mam na to dowodów więc jedyne co mogę dać to radę by nie brać ale to wasz wybór :)

"Jak uznam że chciałeś zmarnować mój czas to ucierpisz a dowiesz się w jaki sposób po robocie..."

2h4hm6p.png

Opublikowano

Może na wstępie zacznę, że umieszczasz groźby dla osób zainteresowanych którzy nie spełnią twoich wymagań. Czemu serwer jest 32 slotowy? Każdy przy obecnym rozwoju Ts3 i podejmowanych przez nich działań (współpracy) może mieć serwer do 32 slotów za darmo (bez ASQ ale zawsze to coś).

Nie polecam.

Opublikowano

Może na wstępie zacznę, że umieszczasz groźby dla osób zainteresowanych którzy nie spełnią twoich wymagań. Czemu serwer jest 32 slotowy? Każdy przy obecnym rozwoju Ts3 i podejmowanych przez nich działań (współpracy) może mieć serwer do 32 slotów za darmo (bez ASQ ale zawsze to coś).

Nie polecam.

Ja oferuje znacznie wiecej niz tylko teamspeak, daje mozliwosci rozwoju i pracy oczywiscie za $$$ i to tez nie takie małe.

Gość ddosuje ludzi . Nie mam na to dowodów więc jedyne co mogę dać to radę by nie brać ale to wasz wybór  :)

"Jak uznam że chciałeś zmarnować mój czas to ucierpisz a dowiesz się w jaki sposób po robocie..."

Byles i widziales ? jak nie to sie nie wypowiadaj.

-----------------------------------------------------

temat do wywalenia                                       osoba juz sie znalazla.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...