Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błędy matchmaking'u

Vesim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

widzisz raz zmatchowało Cie z brązem a raz z platyną. Czasami po prostu matchuje Cię szybciej, żebyś nie czekał długo na match. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Nie wiem jak można tak zje... matchmaking:

http://smite.guru/censor/match/hr/14163

http://smite.guru/censor/match/hr/14165

P5 z brązem? Ja już sam nie wiem jak to skleja teamy, pierw myślałem ze ELO, ale w kilku meczach miałem różnice na poziomie 600pkt.

matchmaking dziala na zasadzie elo po dodaniu dodaj sobie elo twojego teamu i enemy wychodzi podobne dlatego tak was dodalo

( takie skoki elo pomiedzy graczami sa tylko na gowno rangach typu bronz silver i gold na platynie jest tego troche mniej )

Opublikowano

@TheJeron78 nie wiem jak ty, ale ja wole czekać te 10min i mieć graczy na swoim poziomie, a nie 15 dywizji niżej którzy nie wiedza jak goda budować.

ale nie jestem temu winny xD, a to co ty wolisz niestety hirez mało interesuje. Czasami nawet trzeba czekać dłużej niż 10 minut, a teraz mm stara się w miarę szybko matchować bo kiedyś był płacz że trzeba dlugo czekac. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

ale nie jestem temu winny xD, a to co ty wolisz niestety hirez mało interesuje. Czasami nawet trzeba czekać dłużej niż 10 minut, a teraz mm stara się w miarę szybko matchować bo kiedyś był płacz że trzeba dlugo czekac. 

2 updaty temu zmienili to i max to 10 min dluzszego que nie dostaniesz 

Opublikowano

( takie skoki elo pomiedzy graczami sa tylko na gowno rangach typu bronz silver i gold na platynie jest tego troche mniej )

I przez to jak się nie trafi z unranked do G1 to bardziej się opłaca nowe konto założyć... bo wybić się praktycznie nie da. Znajomy miał ponad 6 razy 100TP i spadał do 50(albo i nawet niżej) przez noobow. 

Nie pomagam na PW, od tego macie forum!!!

#PHP-things

08FMpDu.png

Opublikowano

I przez to jak się nie trafi z unranked do G1 to bardziej się opłaca nowe konto założyć... bo wybić się praktycznie nie da. Znajomy miał ponad 6 razy 100TP i spadał do 50(albo i nawet niżej) przez noobow. 

robilem 5 razy promo do d2 i po czasie da rade to wygrac a jak twoj znajomy caly czas przegrywa to znaczy ze to z nim jest cos nie tak a nie z jego teamem bo zawsze trafi sie raz na 2-3 gry normalny team do ktorego nie mozesz sie przyczepic...

Opublikowano

@Szugones jest różnica przegrać bo enemy team jest lepszy, a przegrać bo ma się w teamie debili/trolli.

Od której dywizji da się już normalnie grac?

dywizja nie ma nic do rzeczy ,, normalnie '' mozna grac od 1700 elo a wysoki poziom masz od 2200 

Opublikowano

dywizja nie ma nic do rzeczy ,, normalnie '' mozna grac od 1700 elo a wysoki poziom masz od 2200 

tak troche nie

normalnie to się da grać w godzinach 15-22 na poziomie przynajmniej tych 2100 elo

bo wtedy trafienie na bezmóga graniczy z cudem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...