Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jestem cebulą ale sie staram.. /Plat incoming <3

Hidoi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ohy i ahy.. Ktoś mądry kiedyś rzekł "never give up" jednak zapewne chodziło o zmagania w formie fitness czy w cięższych sytuacjach w życiu.
Ja jako typowa cebula postanowiłem przeistoczyć to pod innym kątem. W gry. A raczej w gre jaką jest Liga Legend.. 
Blah blah blah.. Mógłbym tak pisać godzinami a jednak zapewne nikogo to nie interesuje..
Macie tutaj mój 1 meczyk z serii do platyny (Po 2 miesięcznej przerwie spadłem z Plat 4 do Gold 1)
Diamond Incoming?

Wygonili mnie na supporta.. Jakoś nie byłem super zły no ale cóż..

Czasami sie udaje.

f5a6fbd6b1505429.png

Opublikowano

W 129 / 128 L i piszesz, ze diamond incoming? Pls.

A wgl. w goldzie to takie plebsy graja, ze tam nawet soraka ad na jakiekolwiek lini sie wygrywa.

Ja nawet trollujac na smurfie, ktorego dostalem wygrywam gierki xD

03454309934976317418.jpg

65455469279055879089.jpg

Opublikowano

W 129 / 128 L i piszesz, ze diamond incoming? Pls.

A wgl. w goldzie to takie plebsy graja, ze tam nawet soraka ad na jakiekolwiek lini sie wygrywa.

Ja nawet trollujac na smurfie, ktorego dostalem wygrywam gierki xD

No to musisz być naprawdę dobry pozdrawiam c: 

Nie grałem w lige dość sporo i na tym koncie jeszcze przed moją przerwą grałem a raczej dzieliłem konto ze znajomym.. Ale jak to mówią "winny sie tłumaczy".

Nie zamierzam zdobywać twojego szacunku czy coś, miej tam sobie zdanie jakie chcesz. Mam cel aby dostać sie do diamentu ale nie jest to mój priorytet (głównie lets have fun)

Win/Lose nie zależy ode mnie a od całej drużyny meh..

Ale niech Ci będzie, gram dalej nie przejmuję się.. 

Kolejna gra to totalna porażka.. Mieliśmy wielką przewage i sama gra toczyła się strasznie strasznie mozolnie..

Ogólnie to 0 przyjemności no ale łapajta screena.. Może coś mnie jeszcze tutaj zaskoczy ;d

d2320ced7b252313.png

Kolejna gierka już kończąca tą serie. Było całkiem groźnie na początku gdyż jak zwykle mój bot niezbyt ogarniał.

Pomyślałem, że odpuszcze sobie farmienie i zaczne odwiedzać tego bota częsciej niż nasz jungler.. Jakoś to wyszło ;)

d299f737821c18ea.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...