Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] CartelMT2

A.t.r.i.x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to pewnie Asek w Teamie pod inną nazwą na stówę.

Nie polecam przez wirusy które zasyfiło paru osobom komputery. :)

Tak się śmiałeś a kolejny nie wypał z Revenge Asek który to już serwer? :)

Teraz się ukrywa bo wie że Hejcik będzie nie pozdrawiam. 

53594961070274399019.png

Opublikowano

Asfen ,Aska nie ma....
Pisał z makinem i kwiatkiem o tym że odchodzi i serwer będzie na nowo bez jego udziału
ja też tworzyłem te pliki i od teraz ja będe sprawował władze nad serwerem
ale ty jesteś zbyt tępy aby to zrozumiec , idz poszukaj inteligencji w socketach

Opublikowano

Nie polecam ze wzgledu na wirusy ktore byly w kliencie :/ Wielu na tym ucierpialo. Administracja oczywiscie umyla rece. Biora pelna odpowiedzialnosc za swojego klienta jak i za serwer. Tyle... :)

!!! NIE POLECAM SERWERA I ODRADZAM GRY NA NIM !!!

Opublikowano

wiesz królu że na serwerze jest miecz który został nazwany na cześć Króla Asfena? :)

serwer godny uwagi, był fail na starcie ale to nie było celowe (wbijcie sobie to do tej pustki po mózgu) więc nie piszcie ze asek hakir itd.. xD

POLECAM

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Przypomniało mi to o syfie zwanym revenge. Teraz też do clienta wirusów macie zamiar nawrzucać? Serdecznie nie polecam i nie zagram4zuxoh.jpg

6e5qaevk5b3a_t.jpg

Opublikowano

Jak można hejtować serwer w którym nie ma udziału "Asek"?

Polecam serwer, ze względu na Atrixa.

Opublikowano

Mam nadzieję, że tym razem już nie będzie żadnych problemów skoro Asek nie ma nic wspólnego z serwerem, więc polecam i zapraszam gorąco! (Również ze względu na Atrixa)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Revenge pod inna nazwą... SPoko. Czyli 3ci start - bo po drugiej próbie - 40 osób online. Współczuję tym z 40 osób które wywaliły kasę na is.

Klient wprawdzie był bez wirusów , ale jest taka masa bugów że to się po prostu w pale nie mieści. Nawet gdyby to wystartowało bez problemów za pierwszym razem za pewne musiał by być restart. 

Nie polecam, zapewne tutaj , na trzecim starcie będzie to samo. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Nie polecam, z powodu zmarnowanego dnia, a nawet i więcej, gdyż trzeba było robić formata, a i nie pierdolcie, że to nie ich wina te wirusy, bo kto mądry kur*wa daje dla tylu ludzi nieprzeskanowanego klienta z wirusami. Pomyślcie, zanim coś napiszecie, a asek i tak jest w teamie, tylko tyle, że nie jest wpisany w administracje :)

Opublikowano

Nie polecam, z powodu zmarnowanego dnia, a nawet i więcej, gdyż trzeba było robić formata, a i nie pierdolcie, że to nie ich wina te wirusy, bo kto mądry kur*wa daje dla tylu ludzi nieprzeskanowanego klienta z wirusami. Pomyślcie, zanim coś napiszecie, a asek i tak jest w teamie, tylko tyle, że nie jest wpisany w administracje :)

To racja, ukryć się na forum - kazdy może. Asek i tak jest i tak. Tylko powiedzieli tak zeby na MPC im prezkę pozwolili wrzucić + zmiana nazwy serwera. 

Zapomniałem dodać jedno - żeby cokolwiek ogarnąć na tym serwie, trzeba wykupić all IS. Exp jest neimożliwy bez isa, bo moby biją tak makabrycznie mocno ze po prostu się nie da i trzeba wykupić pety, kostiumy, ZBROJE !!! do expa .... żal.  W Opisie w grze - Easy / PVP. W realu - zmixowane gów*o i robienie w kółko jednego i tego samego żeby cokolwiek ulepszyć czy zrobić ( dropienie eq na 54 lvl - koszmar, bez isa nic ni eleci z metków,, i ogólnie dropienie czegokolwiek ). 

Do tego prezka - a to co po odpaleniu klienta - mało co jest prawdą. Nie polecam, odradzam, i lepiej trzymać się od tego z daleka. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Jak można hejtować serwer w którym nie ma udziału "Asek"?

Polecam serwer, ze względu na Atrixa.

A jakby miał udziały, to by można było hejtować?

Co Ty się czepiasz, skoro wszystkie twoje serwery razem wzięte są gorsze niż ten?

Nie polecam za względu na wirusy

742949sygna_mpc.png

Opublikowano

Poprzedni serwer nie należał do mnie więc nie odpowiadam za incydent z wirusami w cliencie które były na revenge przy pierwszym starcie

I myslisz, że ja w to uwierzę? Proszę Cie :P

Nie dostałem żadnej informacji, że macie prawo wstawić prezentacje serwera nawet pod inną nazwą. Za te szkody które wytworzyliście nie macie co tutaj szukać. Poza tym z tego co wiadomo to nie Asek, a inny administrator z teamu wrzucał klienta, a skoro jesteś nim ty to chyba sprawa jasna.

Zamykam, jeżeli administracja zmieni zdanie co do Was to zezwolenie dostaniecie.

Jeszcze jedno.

Wyzej zacytowałem twoj post, że poprzedni serwer nie należał do Ciebie, a jeszcze post wyzej pisałeś, że tworzyłeś pliki, więc zdecyduj się nastepnym razem jaką opcje kłamstwa wybrać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...