Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kyosha powraca - S1

Kyosha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :3 jak okradł mnie ten szit zwany Kurnelem (czy jak mu tam) stwierdziłem, że czas sprzedać konto w LoL'u i na poważnie powrócić do PL'a

Do wyboru miałem fine i s1....stwierdziłem, że avalon będzie lepszym wyjściem

ok....do dyspozycji mam od 1kkk do 1,5kkk (nie wiem jeszcze czy ładować za całość czy jednak coś sobie zostawić)

no i teraz pytanko...co zakupić?

planuję wbić max 72lvl...czemu? wojownik z krysią, flambem / loopem (jeszcze nie zdecydowałem) i balistą dostaje potężnego kopa :3

no i ok...wiadomo..eq u7+8 z pro elo oslo pod pvp

co z sp? warto ładować w puszka kiedy wbicie tego 72lvl'a to kwestia tygodnia czy dwóch? potem only arenka :3

co będzie lepszym wyborem....glad +13, war +13, bm +14 czy bm +15 i war +13 ? 

co z pojazdem? Wiadomo...j**** biedę. Lepszy rower, konik czy snowboard? (nossi odpada bo to jeden wielki szit).

reski walnąć lepiej ogólne w 15lvl (kamienne s5 do resów na 15lvl) czy lepiej dobić ten 75lvl i założyć stabilne s6'tki ?

wiadomo..pod arenke reski z B to podstawa

teraz tak...lepiej kupić boską 50 czy 80? bo w zasadzie 30kk to niewielka różnica biorąc pod uwagę to, jak długo wbija się % od 75 do 80

jaki nick? być anonimowym graczem czy nadal grać na Kyosh'y i przez jednych być wychwalanym...przez drugich zaś tępionym za cheaterstwo?

ok, dziaa za odp :3

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

1. ­Kup sobie mnich +15 z dużo PP.

2. Puszka kup sobie na NB z trochę niższym lvl'em. ;>

3. Koń - teleportuje w losowe miejsce. Przydatne na Glaceronie, gdzie Ciebie blokują. ;>

4. Zmień nick i bądź anonimowy. :)

5. 80% wróżka. Wbicie z 50, na 80 jest trochę.... męczące. ;_;

6. Dobij 75lvl i dopiero załóż reski. ;) Ale na początek, kup sobie "podstawowe".

Opublikowano

Skoro mówisz że tylko arenka to droga jest prosta. Kupujesz flamba u7+8 z osło 2x %do obrażeń i obniżanie obrony w pvp, do tego powinna mieć sl obrażen/energii, krysia z 2x ogólną obroną, balista z osło ogólny + sl'ka której nie ma w mieczu. Puszek to podstawa, może na arenkach 3v3 się nie przyda, ale na zwykłej arenie daje bardzo dużo. Co do resów to lepiej wbić już ten 75 i założyć te kamienne s6. Wróżka 80% bardzo się opłaca, bo różnica między 70, a 80 na mobach za ml na mnichu w atak(1 pkt w ele) wyszła mi 3k dmg, na graczach też widać większe DMG. Co do sp to żeby prawidłowo się lansować najlepiej by było mnicha+15 i jakieś skrzydełka mu wrzucić, ale to wg. uznania, ogólnie na tym lvl to tylko war/mnich, no może jeszcze glad. Co do nicku to nie pomogę, choć ci bardziej kumaci i tak się kapną kim jesteś prędzej czy później.

PS.No tak jeszcze pojazd polecam rower na tą chwilę bo lepsze jest tepanie się o 8 komórek niż kompletnie losowe. Poza tym koń jest moim zdaniem brzydszy. 

Opublikowano

1. ­Kup sobie mnich +15 z dużo PP.

2. Puszka kup sobie na NB z trochę niższym lvl'em. ;>

3. Koń - teleportuje w losowe miejsce. Przydatne na Glaceronie, gdzie Ciebie blokują. ;>

4. Zmień nick i bądź anonimowy. :)

5. 80% wróżka. Wbicie z 50, na 80 jest trochę.... męczące. ;_;

6. Dobij 75lvl i dopiero załóż reski. ;) Ale na początek, kup sobie "podstawowe".

wiesz....mnich fajna rzecz ale to nie on mnie jara :/ zdecydowanie bardziej preferuję glada ;/

Skoro mówisz że tylko arenka to droga jest prosta. Kupujesz flamba u7+8 z osło 2x %do obrażeń i obniżanie obrony w pvp, do tego powinna mieć sl obrażen/energii, krysia z 2x ogólną obroną, balista z osło ogólny + sl'ka której nie ma w mieczu. Puszek to podstawa, może na arenkach 3v3 się nie przyda, ale na zwykłej arenie daje bardzo dużo. Co do resów to lepiej wbić już ten 75 i założyć te kamienne s6. Wróżka 80% bardzo się opłaca, bo różnica między 70, a 80 na mobach za ml na mnichu w atak(1 pkt w ele) wyszła mi 3k dmg, na graczach też widać większe DMG. Co do sp to żeby prawidłowo się lansować najlepiej by było mnicha+15 i jakieś skrzydełka mu wrzucić, ale to wg. uznania, ogólnie na tym lvl to tylko war/mnich, no może jeszcze glad. Co do nicku to nie pomogę, choć ci bardziej kumaci i tak się kapną kim jesteś prędzej czy później.

PS.No tak jeszcze pojazd polecam rower na tą chwilę bo lepsze jest tepanie się o 8 komórek niż kompletnie losowe. Poza tym koń jest moim zdaniem brzydszy. 

hmmm lajtowo....jakby były arcydemki to od razu lecę z bm'em 15 i tymi skrzydłami....z tym, że ich nie ma :/ 

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Pytania mam trzy ;f

Ta plakietka "Elita" jest od 90lvl'a to jak można sie pytać jaki res/pojazd/pet a najlepsze "lepiej kupić boską 50 czy 80"??(jak to mówili w temacie o plakietkach kazdy nup może miec elite wpisujac kogos innego)

"przez jednych być wychwalanym"  co takiego osiagnałeś? znany raczej napewno nie jesteś w nostale. Jakbyś mógł pochwal się oprócz ładowania nd/kupowania kk

Wgl. wczesniej w tematach o pvp, wychwalales bardzo maga, wedlug ciebie top1. To dlaczego wojownik??

Opublikowano

Pytania mam trzy ;f

Ta plakietka "Elita" jest od 90lvl'a to jak można sie pytać jaki res/pojazd/pet a najlepsze "lepiej kupić boską 50 czy 80"??(jak to mówili w temacie o plakietkach kazdy nup może miec elite wpisujac kogos innego)

"przez jednych być wychwalanym" co takiego osiagnałeś? znany raczej napewno nie jesteś w nostale. Jakbyś mógł pochwal się oprócz ładowania nd/kupowania kk

Wgl. wczesniej w tematach o pvp, wychwalales bardzo maga, wedlug ciebie top1. To dlaczego wojownik??

Wytłumaczyłem Ci wszystko na priv. Tutaj zaledwie napiszę to, skąd mam plakietkę. Sprawdź postać o Nicku *SorTi* na s3 ;) maga nadal wychwalam, gdyż sam widzisz jak wyglądał turniej pvp. Niby miszcz arask z eq z kosmosu (i przez wielu uważany za jedynego, który może pokonać knajta) przegrał z średniej klasy wuw'kiem. To pokazuje jak duży potencjał w sobie ma mag.

r9n9FM7.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...