Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AlexXxXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UWAGA! JEŻELI TRAKTUJESZ INTERNET NA POWAŻNIE WOLĘ ŻEBYŚ OMINĄŁ MOJE WYPOCINY I ROZWINĄŁ SPOILER, I TYLKO PRZECZYTAŁ SPOILER, TEN PIERWSZY! A JEŻELI JESTEŚ TYPOWYM ŚMIESZKIEM INTERNETOWYM CZYTAJ WSZYSTKO!

Serwus,

Ostatnio chodzę sobie po serwerach typowych sebixów lat gimbaza oczywiście hardcore, survival(No kur*a ile można ich stworzyć)

No i spotykam "wymieniarki", powtarzam w cudzysłowie "wymieniarki" bo takie gówno, co zrobił typowy gimbus, sebix, czy jego kur*a stary,

jest nie dopracowany. Ale czemu? Właśnie przez takiego k***a Mati technixa aka budowniczego który robi skrypty za 5 złotych i "adekwatnego" właściciela sebixa, upadają dobre hardcory/survivale. Nawet nie wspomnę o serwerach dla cheaterów, kur*a mać... Totalne załamanie.

Kiedyś jak była wersja beta 1.7, nie wiem czy wiesz, za pewnie grasz od update od przemiany z sandboxa do zj*banego rpg'a, zostały stworzone pistony. Nie, nie chodzi tu o piston postrach wsi tylko o tłoki, typowe tłoki które ruszają się. Ktoś, dobry supcio koleś zrobił wymieniarki, a to nie jest takie trudne, aczkolwiek dla sebixów może.

Dlatego tutaj jestem, żeby pomóc takim serwerom, żeby gracze nie truli dupska administracji że okradli go.

Oto przedstawiam wam tut:

Witam!

Najpierw musicie zrobić o takie coś:

fmKdzfe.jpg

(Może być z jakiego chcecie materiału)

A tu z płytkami tak wygląda! :P

Pamiętajcie o jednym! dajcie tłoki KLEJĄCE( ͡° ͜ʖ ͡°)  bo inaczej nie będzie to działać!

xI5QJC2.jpg

Tu jest przedstawione jak działa:

gxJenPn.png

Pozdrawiam!

A i możecie dać jeszcze poprzez worldguarda flag'a na dezaktywacje komend, wtedy nikt nie ucieknie, no chyba że się wyloguje, ale można zrobić taki plugin że jak dasz komendę /trade i drugi też to jak wylogujesz się/on to dostajesz lub on automatycznie bana. ;-)

OSZ1MkQ.png

Pozdro!

A i to...:

Kto zgadnie pierwszy o co chodzi, dostaje plusa C:

rKPPx9l.png

Opublikowano

UWAGA! JEŻELI TRAKTUJESZ INTERNET NA POWAŻNIE WOLĘ ŻEBYŚ OMINĄŁ MOJE WYPOCINY I ROZWINĄŁ SPOILER, I TYLKO PRZECZYTAŁ SPOILER, TEN PIERWSZY! A JEŻELI JESTEŚ TYPOWYM ŚMIESZKIEM INTERNETOWYM CZYTAJ WSZYSTKO!

Serwus,

Ostatnio chodzę sobie po serwerach typowych sebixów lat gimbaza oczywiście hardcore, survival(No kur*a ile można ich stworzyć)

No i spotykam "wymieniarki", powtarzam w cudzysłowie "wymieniarki" bo takie gówno, co zrobił typowy gimbus, sebix, czy jego kur*a stary,

jest nie dopracowany. Ale czemu? Właśnie przez takiego k***a Mati technixa aka budowniczego który robi skrypty za 5 złotych i "adekwatnego" właściciela sebixa, upadają dobre hardcory/survivale. Nawet nie wspomnę o serwerach dla cheaterów, kur*a mać... Totalne załamanie.

Kiedyś jak była wersja beta 1.7, nie wiem czy wiesz, za pewnie grasz od update od przemiany z sandboxa do zj*banego rpg'a, zostały stworzone pistony. Nie, nie chodzi tu o piston postrach wsi tylko o tłoki, typowe tłoki które ruszają się. Ktoś, dobry supcio koleś zrobił wymieniarki, a to nie jest takie trudne, aczkolwiek dla sebixów może.

Dlatego tutaj jestem, żeby pomóc takim serwerom, żeby gracze nie truli dupska administracji że okradli go.

Oto przedstawiam wam tut:

Witam!

Najpierw musicie zrobić o takie coś:

fmKdzfe.jpg

(Może być z jakiego chcecie materiału)

A tu z płytkami tak wygląda! :P

Pamiętajcie o jednym! dajcie tłoki KLEJĄCE( ͡° ͜ʖ ͡°)  bo inaczej nie będzie to działać!

xI5QJC2.jpg

Tu jest przedstawione jak działa:

gxJenPn.png

Pozdrawiam!

A i możecie dać jeszcze poprzez worldguarda flag'a na dezaktywacje komend, wtedy nikt nie ucieknie, no chyba że się wyloguje, ale można zrobić taki plugin że jak dasz komendę /trade i drugi też to jak wylogujesz się/on to dostajesz lub on automatycznie bana. ;-)

OSZ1MkQ.png

Pozdro!

A i to...:

Kto zgadnie pierwszy o co chodzi, dostaje plusa C:

rKPPx9l.png

Nie wiem jaki debil nie mógłby stworzyć tak prostej wymieniarki. Raportuję za wulgaryzmy i obrazy postaci fikcyjnych!

­

Opublikowano

Nie wiem jaki debil nie mógłby stworzyć tak prostej wymieniarki. Raportuję za wulgaryzmy i obrazy postaci fikcyjnych!

­

Po pierwsze, nie debil, a kretyn, a nawet spierdolina za przeproszeniem.

Mam ci podać listę serwerów z "niesamowitą" wymieniarką? Niestety dość ekip serwera nie umie zrobić tak prostej mechaniki, ale za pewnie banda kretynów którzy robią SV+HC poraz milionowy, bo nie są kreatywni, nie umieją być oryginalni(No chyba że w "oryginalnych" pluginach, żenadix) to nie zobaczy tego poradnika, lub strzeli focha za typową prawdę. "Ja muszę mieć przecież autorskie pluginy!!! Poproszę kogoś niech mi zrobi!!!!" a później same skrypty, albo jakieś skopiowane pluginy, lagujące w ch*j.

Ogółem ta lista byłaby dość długa...

P.S:Obrazy postać fikcyjnych? Niestety, to nie była obraza, a stwierdzenie, jestem realistą, a co widzę w tematach, lub "Szukam ekipy serwera" jest na prawdę smutne, w innych krajach biorą pluginy z bukkit'a lub spigot'a, ale my musimy być pierwsza klasa "oryginalność" z często lagującymi pluginami, bądź nie dopracowanymi a nawet skopiowanymi. ;)

Żeby być oryginalnym, to trzeba zrobić nawet oryginalny tryb gry. ;)

@Inb4 Assasin, nawet nie dawaj warna, ja tutaj tylko odpowiedziałem komuś = po to jest forum. ;)

@edit:

Temu panu już podziękujemy bo aż szkoda słów. Dodałem ostrzeżenie, więc po ch*j?

Opublikowano

Może i się to niektórym nie podoba, ale jak dla mnie autor ma rację w 100%. Nawet w poście wyżej ukazałeś prawdę o serwerach. A co do innych serwerów zagranicznych, to jest prawda, że są tylko podstawowe pluginy i skromny spawn. Ale gracze potrafią za sobą dobrze współgrać. 

Opublikowano

O nic nie chodzi, płytka naciskowa się rozwala.

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

Opublikowano

Beka z tych serverów bo istnieją już od sporego czasu pluginy/skrypty które dają nam pewność, że nikt nas nie oszuka /wymien, /handel itd..

KTOŚ CHCE MI ZROBIĆ SYGNATURKE I AVATAR JAKIŚ ŁADNY? <3 MOŻEMY SIĘ DOGADAĆ :D

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...