Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek na Deathnote

xBibi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brochy po 100k mozna spotkac, cena ich generalnie nie przekracza 250k. Riper to oprocz tych ulepek co sie sprzedaje w tej samej cenie co brochy to ma sie szkaty z ktorych musze przyznac ze leci rzadko cos ciekawego. Jak chcesz wbijac lvle i zarabiac to idz po broszki, jak chcesz troche wieksza kase ale kosztem lvla no to dt :)

Opublikowano

napier*** w isa i sellaj ity z is ;d nw jak ale zawsze tak można zarobić na każdym serwerze :-P a tak na serio zeby nie robic osobnego tematu mam pytanie. Opłaca się tam grać??

jl2xm7.jpg

Opublikowano

napier*** w isa i sellaj ity z is ;d nw jak ale zawsze tak można zarobić na każdym serwerze :-P a tak na serio zeby nie robic osobnego tematu mam pytanie. Opłaca się tam grać??

Moim zdaniem spróbuj zagrać, serwer dość długo robiony, może coś z niego wyszło ;)

Opublikowano

Ogólnie zarobić da się na wszystkich ulepszaczach,bonując eq na perf,co najlepiej schodzi zobaczysz jak wbijesz na serwer.

Czy warto tam grać-poczytaj u nich na forum.

Opublikowano

Zawsze możesz stawiać bota z działu obok i wejsc na niego po 4h zeby odebrac 10kk.

4 konta-40kk ale to dosyc kiepski zarobek i polecam tylko początkujacym.

Tak to bic bossy np lemur smok i sellac ulepy

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Moim zdaniem spróbuj zagrać, serwer dość długo robiony, może coś z niego wyszło ;)

oke mam nadzieje że serwer na dłużej bo teraz pc spalony :)

jl2xm7.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...