Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odlobkowanie rynku

NasteeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żeby odblokować rynek i trade i dodawanie do znajomych muszę doładować steam za 5EURO, czy kupić coś w ich sklepie steam za 5 euro minimum?

Opublikowano

Aby dodawać znajomych potrzebujesz co najmniej 1 kupionej gry przez platformę steam oraz potwierdzoną weryfikację przez maila. kiedy już kupisz grę musisz czekać miesiąc czyli 30 dni

Aby się wymieniać musisz używać konta na tym samym urządzeniu minimum 2 tygodnie. Chyba jeszcze wprowadzili blokadę że jak nie doładujesz konta za 5 euro to nie możesz się wymieniać.

Jeżeli chcesz używać rynku musisz doładować 5 euro, kiedy już wpłacisz musisz czekać miesiąc czyli 30 dni.

Opublikowano

Aby dodawać znajomych potrzebujesz co najmniej 1 kupionej gry przez platformę steam oraz potwierdzoną weryfikację przez maila. kiedy już kupisz grę musisz czekać miesiąc czyli 30 dni

Aby się wymieniać musisz używać konta na tym samym urządzeniu minimum 2 tygodnie. Chyba jeszcze wprowadzili blokadę że jak nie doładujesz konta za 5 euro to nie możesz się wymieniać.

Jeżeli chcesz używać rynku musisz doładować 5 euro, kiedy już wpłacisz musisz czekać miesiąc czyli 30 dni.

Trochę tego nie kumam @aXen7 jeżeli można by powtórzyć :P ^^

Jeżeli zakupie grę to na co muszę czekać te 30dni ?

rozumiem że kupować , sprzedawać wymieniać się mogę po 2 tyg. ( 14 dni ) ?

( Konta miałem wczesniej all odblokowane lecz blokady się posypały i tera nowe było trzeba pokupywać nie wiem na co czekac ile a chciałbym skiny pokupywać  )

Opublikowano

Możesz załadować portfel za 5€ lub kupić grę za minimum 5€ od razu bez ładowania, whatever to i to się liczy.

30 dni market.

14 dni na Steam Guard (wymiana). 

he?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...