Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ping skacze w CS GO

bielczyk1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem. Mam skaczący ping w csgo. U dostawcy wszystko ok. Pakiety nie są gubione , wszystkie docierają. Przez kabel sieciowy połączenie też nie pomaga na speed test ping w normie 22 ms. mam 4 MB download i 1 MB uploadu. Wygląda to tak mam 115 ms jak wchodze do gry spada do 68 zostaje tak rosnie powoli do 98 przyspiesza wali do 178 i znowu to samo  i tak w kółko.  W cs mam 20-35 fps. Bedę miał nowego kompa więc nie wiem czy jest sens kupować nowy router. Może zasłaby komputer. Dodam jescze ze skanowałem go dobrymi pogramami miałem any protect i trojany. Router mam 3 letni torche przestarzały to jest client router ale używam go jako głównego. 
Proszę o porady głównie mi chodzi o to czy jest to wina routera... 

Opublikowano

Nie masz włączonych w tle innych aplikacji obciążających łącze? Tak btw. w cs'ie jest chyba możliwość ustawienia dopuszczalnego ping'u - oczywiście jeżeli się nie mylę (dawno nie grałem).

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...