Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

5man afk feed / ip weekend

Gość /Basille

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Co sadzicie o ludziach ktorzy tworza teamy ze smitem i teleportem i koncza gry w 7 minut?

Opublikowano

Na smurfie zarobiłem tak 9k ip od wczoraj. Niby ktoś tam pisał, że bannable, choć nie wierzę w to za bardzo, nie ma kto tego sprawdzać.

Ogólnie to ten sposób jest fajny, ale ludzie w enemy są za głupi i nie rozumieją, że mają szybko pushować i latają po jungli albo innych liniach.

Opublikowano

Pewnie banów za to nie będzie ale wiadomo - co nadużywane będzie ograniczone czyli pewnie takich eventów będzie mniej albo wcale.

Opublikowano

Dajece kille enemy w 5, a oni mają pushowac mida . Oni kończą w 7 minucie, a wy macie 120ip .

PS

Event prawie się skończył, nie ponabihasz już .

Opublikowano

No i dobrze, jak ktoś swoją pazernością psuje rozrywkę innym to niech ponosi tego konsekwencje.

Opublikowano

Bez przesady z tym psuciem gry, w końcu dostają wina w 7min  :P

Ale bez przesady. Chciałem sobie wczoraj normalnie pograć z kolegami, ale się nie da, bo przeciwnicy nie chcą wygrać, tylko trollują.

Jak dla mnie bezsens.

giphy.gif

Opublikowano

Dla was bezsens i jedna, dwie stracone gry. Nic wam się nie stanie jak parę razy sobie nie pogracie, i to tylko raz na 2 miesiące czy coś, tylko jak jest taki boost. Zagrałem sporo takich meczy, bez boostów mam 23k IP na smurfie. Myślę, że jak nie dostaniemy bana to było worth :D

FireShot-_spraans.png

Opublikowano

No i dobrze, jak ktoś swoją pazernością psuje rozrywkę innym to niech ponosi tego konsekwencje.

Bez przesady. Większość się cieszyła na free wina + maestrie, a takie feedujące drużyny nie spotykało się co mecz. ;)

Opublikowano

Tak z ciekawości i dla własnego bezpieczeństwa napisałem do rito i powiedzieli że będą karać za takie zachowanie. Ban gwarantowany. Pozdrawiam:)

Opublikowano

Tak z ciekawości i dla własnego bezpieczeństwa napisałem do rito i powiedzieli że będą karać za takie zachowanie. Ban gwarantowany. Pozdrawiam:)

tsa, jak Ci napisza ze beda banowac trolli  to tez w to uwierzysz?  A znajac zycie to Ci masowke poslali

Opublikowano

Riot od zawsze dużo gadał.

Opublikowano

­Na reddicie bylo, ze jeden z rioterow na asku sie wypowiadal, beda banowac za to ale tylko w przypadku jesli przeciwne teamy sobie tego nie zyczyly czyli innymi slowy c***a wafla i do przodu, nie bedzie banow riot jest zajety liczeniem pieniedzy bo ile to bajtli wydalo kasy na boosty za rp

Opublikowano

Może ktoś mi to dokładnie wytłumaczyć? Jak to zrobić, co farmisz na midzie ze smitem? ­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...