Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

P2000 vs USP-S

NorbiMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo , pogrywam w cs go gram usp-s po stronie ct , znam tą bron ale mam pytanie o p2000 , niby statystyki takie same są , a więc powiedźcie mi czym się różnią

Opublikowano

Oczywiście korzystając z USP masz ten adventage że przeciwnicy przez chwile nie wiedzą skąd ich strzelasz. IMO na daleki range USP a na bliski lepiej z P2000 - zależy gdzie grasz i jak CI wchodzi. Często zmieniam i ciągle mi coś nie pasuje w obu pistolach. 

No i największą różnicą jest magazynek i zapasowe kule. 

he?

Opublikowano

1 naboj  roznicy nie robi i rozrzut tez nie po i tak sie pestkuje. Czyli mam pojac ze wygladem ?

Chodzi mi ogólną liczbę. Usp ma jakoś 36, a p2k ponad 70. Ja wolę p2k lepiej mi się strzela i nigdy nie brakuje ammo, a te 36 na ace zawsze mi brakowało.

Opublikowano

Również bardzo często zamieniam sobie te pistolety, bo "coś mi w nich nie pasuje." - Aktualnie używam USP-S, ważną rzeczą jest to, że ma tłumik i może dlatego bardzo często do niego wracam.­

Opublikowano

Jak masz aima i umiesz pestkować to USP-s, sam go używam bo lepiej mi się nim kryje np. długą na dd2.

P2k jak napierdalasz fullauto z pistoletu nie patrząc zbytnio gdzie trafiasz - kuli raczej ci nie braknie.

Opublikowano

Jak masz aima i umiesz pestkować to USP-s, sam go używam bo lepiej mi się nim kryje np. długą na dd2.

P2k jak napierdalasz fullauto z pistoletu nie patrząc zbytnio gdzie trafiasz - kuli raczej ci nie braknie.

P2000 pestkuje sie tak samo jak usp-s, najlepiej kupić p250, smoke i flasha i sie nie przejmować tymi pistolecikami xD

Opublikowano

P2000 pestkuje sie tak samo jak usp-s, najlepiej kupić p250, smoke i flasha i sie nie przejmować tymi pistolecikami xD

Chodziło mi bardziej o to, że USP-s używasz jeśli preferujesz pestkowanie - wiadomo że z p2k też można ale w p2k też nie braknie ci ammo po 3 seriach fullauto, a w USP-s owszem. W sumie to obrażenia są te same, jednak mi jakoś lepiej pestkuje się USP-s - mam wrażenie że jest bardziej celny. 

Opublikowano

Ja używam p2000, lepiej mi się strzela i magazynek się nie kończy :D

Jak miałem usp to zawsze ale to zawsze kończył mi się magazynek. 

Opublikowano

usp=== wiekszy zasieg, celniejszy, mniejszy odrzut

p2000 == wiekszy rof (rate of speed=== szybkostrzelnosc), lepszy na bliski zasieg, wiekszy odrzut ale wiecej ammo

Opublikowano

JA GRALEM Z USP ALE ZMIENILEM NA P2000 BO PASHA TAK GRA

a tak serio to gralem z uspsem,ale zmienilem na p2k i duzo lepiej hs'y mi wpadają

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Ja początkowo grałem USP, jednak po tym jak wydropił mi skin do P2000, zmieniłem na właśnie te P2000

i korzystam do tej pory (nie ze względu na skin, tylko lepiej mi się gra P2000).

To jest bardzo osobista sprawa, tak samo jak M4A4, czy M4A1-S....­

­Keelah se'lai

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...