Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

e-sim - dołącz do wirtualnej Polski!

MultiGierek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Nie wiem czy znacie gierkę, w którą można poklikać w przeglądarce, ale Polacy dominują w niej od dłuugiego czasu.

E-Sim to gra przeglądarkowa, która symuluje życie obywatela w danym kraju. Musi on wykonywać różne czynności jak praca, trening czy też walka w obronie swojego kraju. Każdy gracz musi pracować aby zarabiać pieniądze które są mu potrzebe do zakupu różnych rzeczy jak jedzenie czy broń do walki. Pracuje się w firmach stworzonych przez innych graczy. Każdy gracz może stworzyć swoją firmę i podukować i sprzedawać przedmioty. Może też przekształcic swoja firmę w społkę i kupować akcje. Najważnieszy modół wokół, którego kręci się tak naprawde ta gra to militaryzm. Każde państwo posiada swoje regiony z zasobami w różne surowce o które zabiegaja inne państwa i staraja się je przejąc. Kraje toczą ze sobą bitwy, powstania i czasami wojny domowe. Zawieraja ze sobą sojusze, wypowiada sobie wojny. Polityka: każdego 5,15,25 dnia  miesiąca odbywaja się wybory odpowiednio na prezydenta, szefa partii i do kongresu. Każdy gracz który osiagnie wymagany poziom może wziąść w nich udział jak i głosować w nich. Możesz stworzyć własna partie jak i należeć do innej. Jako kongresmen proponować nowe ustawy i głosować nad nimi. Jako prezydent decydować o losach krajów, atakować inne kraje. Jest też moduł referendum. Moduł prasowy - każdy gracz za naprawde symboliczna opłate może stworzyć gazete i stać się magantem prasowym pisząc ciekawe artykuły.

Na początku nieco trudna, ale wciągająca. Po kilku dniach rozgrywki, można nieźle poszaleć. Na początek najlepiej przejść tutorial, nauczysz się grać i otrzymasz wieele nagród. Wykonuj tutorial każdego dnia. Świat jest świeży, Polska w tej chwili atakuje Niemcy - przejmujemy ich tereny.

Zachęcam Was do rejestracji pod tym linkiem, gdyż rejestrując się z mojego refa, uzyskujecie możliwość otrzymania ode mnie dodatkowych środków PLN lub GOLDa, czyli waluty premium.

Opublikowano

Grałem, interfejs jest strasznie chaotyczny, brak jakiegokolwiek samouczka, tylko jakieś zadania który niby mają nam objaśnić jak co działa ale wprowadzają tylko więcej zamieszania. Nie polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...