Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem dotyczący serwera z kolegą.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam problem... Od dłuższego czasu jakiegoś tygodnia nie mogę z kolegą sobie pograć na serwerze... Ja lub on tworzymy serwer, np. pobieramy jakąś mapkę parkour i nie możemy pograć, bo ja lub on (zależy kto hostuje) ciągle spada w dół, a jak już cudem uda się jakby spadnąć to mamy gigantyczne opóźnienie. Proszę o pomoc, jeszcze 1 msc temu było wszystko w porządku.

Opublikowano

@MasterGruby

Internetu nikt z nas nie zmienił od dawna... Wczesniej mapy 300MB nam spokojnie działały... Nie będę wydawał hajsu, żeby sobie pograć z kolegą, jak to można zrobić bez tego...

Opublikowano

może ktoś w twoim domu coś ściąga, spróbuj użyć programu comodo easyvpn, spróbuj stworzyć serwer od nowa, z silnika pobranego na oryginalnej stronie.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Ktoś u mnie ściąga programy od kilku miesięcy, pozdro... Mam Kaspersky'ego, ale moze pozniej spróbuję.

@EDIT:

I tak dodam, że oboje niby byśmy coś mieli?

@EDIT2: Nie znalazłem VPN'a.

@EDIT3:

Dodam również, że może ma to związek, że używamy Hamachi... I jeszcze ten błąd pojawił się, gdy zaaktualizowałem Windowsa z 8, na 10.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...