Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką myszkę

kapitczew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rival to wydatek 199 zł. Więc jak drogo skoro piszesz do 200zł? 

Ja kupiłem rivala za 169zł na x-komie z kodem rabatowym :)

Polecam wsiąść rivala :)

Opublikowano

Tak jak piszą wyżej, mysz Rival będzie najlepszym wyborem.

Rival Black: http://www.morele.net/mysz-steelseries-rival-black-62271-616610/

Jednak jeżeli zależy ci na wyglądzie myszki i dobrej funkcjonalności, to polecam: 

http://www.morele.net/mysz-natec-genesis-gx77-nmg-0447-600039/ lub http://www.morele.net/mysz-mad-catz-cyborg-r-a-t-3-mcb4370300b2-294708/

Opublikowano

Ja p******e, ale macie problemu, myszki, podkładki, facepalm.

gram na myszce z kauflandu za 15 zł, do tego na biurku bez podkładki grając nadgarstkiem, a nie wydziwiając całą ręką, do tego na komputerze x2 2,2 amd   9600 gt      na 40-50 fpsach i na jednym koncie mam double kałacha, a u kuzyna wbiłem orzełka zwykłego, a Wy potrzebujecie cholera wie czego do grania żeby z golda wyjść, dobre, dobre.

Opublikowano

gram na myszce z kauflandu za 15 zł, do tego na biurku bez podkładki grając nadgarstkiem, a nie wydziwiając całą ręką, do tego na komputerze x2 2,2 amd   9600 gt      na 40-50 fpsach i na jednym koncie mam double kałacha, a u kuzyna wbiłem orzełka zwykłego, a Wy potrzebujecie cholera wie czego do grania żeby z golda wyjść, dobre, dobre.

Fajnie kolego, jeśli grasz na biurku i 50 fpsach. Na pewno bardzo komfortowo Ci się gra. Do tego bardzo duże osiągnięcie Double Kałach kolego. 

To jest  temat o myszcze za 200 zł, nie za 15 zł  :)

Równie dobrze możesz powiedzieć po co kupić BMW skoro Maluch też jeździ ;) 

he?

Opublikowano

ale wypierdalaj ze swoim bólem dupska, to że tobie nie przeszkadza nie znaczy że inni mają się męczyć na sprzęcie z daru dla powodzian.

//bierz rivala

Opublikowano

Ja polecam Zowie FK1/FK2 obie miałem, na obu grało mi się bardzo dobrze - warto jest dorzucić te 30zł ponad Twój limit. Odnośnie Rivalki się niestety sam nie wypowiem bo w ręce jej nie miałem, ale kumpel używał i mówił, że jest bardzo dobra(grał na niej w CODa).

Opublikowano

Dobra, co można dodać o rivalu, hmm jest bardzo dokładna, wygodnie leży w dłoni do 19,5cm od środkowego palca do zgiecia nadgarstka, na podkładce QCK+ śmiga bez problemu, jedynie denerwuje scroll, ma bardzo nieprzyjemny dźwięk. Przyciski LPM I PPM wciskają się bardzo dobrze. Z gry na 700dpi i sens 6 na myszce bloody v7m przeżucilem się na 400 dpi i 2.14 sens w grze i gra się wybornie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...