Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Kopalnią Slush Pool

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałem zacząć kopać BTC, ale przeraził mnie NOWY wygląd strony kopalni slush pool, czyli - www.mining.bitcoin.cz

Nigdzie nie mogę znaleźć hasła do górnika. Jeśli ktoś orientuje się w tej kopalni jak i ogólnie w kopaniu, prosiłbym o pomoc.

Z góry dziękuję ;-)

Opublikowano

Ziom, spóźniłeś się z 6 lat z kopaniem BTC, wydasz kilkunastokrotnie więcej na prąd niż wydobędziesz. Chińczycy mają farmę dedykowanych układów scalonych (ASIC) do kopania btc, diff. level jest tak cholernie wysoki, że to nie ma naprawdę żadnego sensu.

Opublikowano

Hmm. No dobrze że mnie ostrzegłeś, ale mam akurat free prąd, więc czemu by nie skorzystać?

Opublikowano

Hmm. No dobrze że mnie ostrzegłeś, ale mam akurat free prąd, więc czemu by nie skorzystać?

To że matka ci płaci, to nie znaczy że jest darmowy.

jeżeli jakimś cudem wynajmujesz mieszkanie i niby dogadałeś się że właściciel za prąd płaci, to jeżeli rachunki będą za wysokie, to zostaniesz wyjebany z tego mieszkania xD

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

To że matka ci płaci, to nie znaczy że jest darmowy.

jeżeli jakimś cudem wynajmujesz mieszkanie i niby dogadałeś się że właściciel za prąd płaci, to jeżeli rachunki będą za wysokie, to zostaniesz wyjebany z tego mieszkania xD

Nie znasz sytuacji nie komentuj.

Dziękuję za odpowiedź na PW. Temat rozwiązany ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...