Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko wejść do Challengera?

Maroks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pytanie do mastersów, podać mi swój nick żebym mógł sprawdzić czy rzeczywiście osoba udzielająca odpowiedzi jest w tej lidze. Licze na wyczerpujące odpowiedzi. Przydatna like, najlepsza dostaje najke.

Opublikowano

mam d1 60 pkt jak chcesz to moge tobie pomoc ale co do wyczerpujacych wypowiedzi mozesz zapomniec ( szugo )

pomagaj jak najbardziej licze na porady bo ja mam diaxa 5

Opublikowano

Jeżeli ktoś wyjdzie z diamentu będzie moim bogiem, ta dywizja jest gorsza od brązu, bo mamy buszującego wszędzie eterniego xD
Na pewno ważne jest pickowanie hardcarry bogów, którzy potrafią carrować większość gry. WARDY. Używanie mapki.
Duoq jest mega. Ważne jest też, aby w tyłku mieć toksycznych graczy, po prostu blokujesz i masz z głowy - przejmowanie się i wkurzanie tylko przeszkadza w grze.
No i wiadomo, że samemu z siebie trzeba mieć jakieś pojęcie o grze oraz o odpowiednich buildach pod enemy team + trzeba umiejętnie i z głową używać skili.
+ grać tymi bogami, którymi czujesz się pewnie, nie graj tym czym nie umiesz, bo czasami tak każe ci team - nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...