Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wgraniem roota na S3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam tak jak w temacie mam problem z wgraniem roota otoz zakupilem osatnio s3 na na allegro 

wgralem przez odina na oryginalny system roota wraz z trwp i dalsza czesc instalacji systemu do androida 5.1

na telefonie mam wgrany android 5.1 cyanogen mod 12.1 chcialbym roota wgrac na niego przez odina ale probowalem jak napoczatku przy wgrywaniu systemu telefon zaciol sie przy wlaczaniu,musiałem cala czynnośc powtorzyc bo juz telefon sie zawiesil na starcie 

nie wiem jak zroobic roota tak by nie instalowac systemu od nowa ? pomozecie 

Opublikowano

Jezeli dobrze rozumiem:

Masz na telefonie wgranego CyanogenModa.

Cyan ma roota zawsze, w 12.1 jest on mozliwy do odpalenia w ustawieniach.

Odpal ustawienoa programistyczne albo wyszukaj w ustawieniach ROOT i zmien na ADB i aplikacje.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...