Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Przewijanie w pionie - problem.

Smoguś

Pytanie

Opublikowano

Cześć! Mam problem. Po instalacji Windows 10, mysz (?) oszalała. Przy obróceniu kółkiem o jeden skok powoduje przewinięcie o jedną linię naraz. (Według ustawień w moim panelu sterowania.) Jednak tak nie jest. "Przy obróceniu kółkiem o jeden skok" przewija prawie cały ekran. Jakieś pomysły?

Windows 10 Home x64

Mic​rosoft Wireless Mobile Mouse 3000 v.2.0

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ustawić sobie wystarczy, od tego masz opcję dla myszy w panelu sterowania.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Twoja myszka ma jakieś "dodatkowe" oprogramowanie .? instalowałeś . ? jak tak to grzebaj w ustawieniach jak nie to - w przeglądrace jak i w systemi ci się tak dzieje tak . ?  i spróbuj jeszcze jak możesz byle jaką myszke podłączyć inną pod ten komputer i jak się ona zachowuje . 

ps.obecna myszka rozumiem że wcześniej normalnie działała. ?

18706.png
Opublikowano

Twoja myszka ma jakieś "dodatkowe" oprogramowanie .? instalowałeś . ? jak tak to grzebaj w ustawieniach jak nie to - w przeglądrace jak i w systemi ci się tak dzieje tak . ?  i spróbuj jeszcze jak możesz byle jaką myszke podłączyć inną pod ten komputer i jak się ona zachowuje . 

ps.obecna myszka rozumiem że wcześniej normalnie działała. ?

Tak, działała normalnie. Nie, nie instalowałem żadnego dodatkowego oprogramowania, w systemie również przewija mi o jeden ekran. - Kilka minut po włączeniu laptopa myszka działa normalnie! Jednak po chwili działanie normalne przepada i znów jest źle.­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...