Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobić na nupku 15 lvl?

dabingdlanowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam zamiar zrobić sobie nupka 15 lvl i bawić się nim na jakimś dobrym SP xD

Jaka klasa najlepsza do tego ?

Jakie SP dla takiego nupka ?

W co warto zainwestować za 100kk w niego ?

Która postać najlepsza do expienia nupka ?

Żeby to zrobić, potrzeba kogoś do expa, albo 2 klientów, to chyba nielegalne, nie ? xD

Opublikowano

Witam, mam zamiar zrobić sobie nupka 15 lvl i bawić się nim na jakimś dobrym SP xD

Jaka klasa najlepsza do tego ?

Jakie SP dla takiego nupka ?

W co warto zainwestować za 100kk w niego ?

Która postać najlepsza do expienia nupka ?

Żeby to zrobić, potrzeba kogoś do expa, albo 2 klientów, to chyba nielegalne, nie ? xD

1. Łucznik.

2. Zwiad +9 i więcej.

3. Eq, resy, sp, bizu, pet i pojazd.

4. Zależy jaki lvl i zawód.

5. 2 clienty gry są legalne. ;)

­

Opublikowano

Łucznik jest zerem na niskich lvl'ach. Jeśli dobrze rozumiem, że chcesz nim zostać na 15 lvlu to polecam:

1. Woj

2. Warek 99+12/13 full def i hp

3. Reski ogólne na niski lvl, arm u7+8 na 15 lvl i miecz u7+8 na 15 lvl (cięzko je kupić, ale są takie na avalonie)

4. Najlepiej jak postacie mają jak najwyższy lvl (85+), najszybszy będzie łucznik, choć woj/mag na jajamaru też się dobrze spisują ;)

5. De facto nie są legalne, ale nikt za to bana nie dostał i nie dostanie, bo ludzie którzy byli za to zgłaszani z dowodami przez kogoś lub sami siebie, aby sprawdzić nie dostali bana.

Opublikowano

Tylko problem taki, że ja nie mam żadnej postaci w chwili obecnej xDDD Zrobię chyba postać do expienia nupka szermierza, zrobię sp1 i zacznę expić. Aha, no i na jakim serwerze najlepiej go zrobić ? Na Finesii mało ludzi będą groszki wolne, na Avalonie dużo ludzi, na Enigmie w sam raz chyba. Jaki polecacie ?

Pomocnik
Opublikowano

Avalon, ze względu na rozwinięty nb, coś potrzebujesz zawsze praktycznie jest, na innych serwerach nie ma tak kolorowo . ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...