Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki serwer wolicie? SkyBlock czy KitPvP?

Jaki serwer wolicie?  

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. JAKI SERWER?

• SKYBLOCK
      3
    • KITPVP
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co prawda serwer SkyBlock już jest prawie otwarty, ale posiadam pliki jeszcze do KitPvP Teraz do was należy wybór.

Gralibyście na KitPvP czy SkyBlock?

SkyBlock ma oczywiście własny schemat wyspy.

KitPvP Posiada ranking na Tab.

Na KitPvP schodzi się z platformy i klepie z innymi graczami.

Proszę odpowiadać tylko w ankiecie.

Coś w stylu:

,,Nie rób tych serwerów, zrób serwer questy itp...'' będą zgłaszane przeze mnie.

[-===.COŚ TUTAJ KIEDYŚ BĘDZIE.===-]

Opublikowano

Myślę, że lepszym pomysłem byłoby otworzenie serwera SkyBlock (ew. dodać jakieś światy/areny pvp - tak też można), zwykłe KitPvP bardzo szybko się nudzi i trudno zbudować sobie tam fajną społeczność.

Opublikowano

Tryb KitPvP się szybko przejada, jeżeli nie masz do zaoferowania żadnych innowacyjnych pomysłów na taki serwer. Lepiej jest już zrobić oryginalny tryb SkyBlock, który bardziej zaciekawi graczy. 

Opublikowano

Na KitPvp graczę będą ale przez ile? Na skyblock jest trochę inaczej, a mianowicie: tam gracze mają swoje wyspy i poprostu rozbudowa wysp itp. to wszystko wciąga :).

Opublikowano

Skyblock znam parę większych serwerów ale są prowadzone przez zjebów którzy nie potrafią ogarnąć lagów i dlatego po 10 minutach gry zawsze z nich wychodzę. Myślę że jakiś nowy duży serwer bez lagów zdobył by popularność.

Plugin jest wydajniejszy ! Rozumiesz to czy przewinąć od noooowa ! Ostrożny bądz i uważaj na skrypty !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...